![]() |
#1 |
![]() Batman’da faaliyet gösteren özel Park Medical Hastanesi’nde başörtülü olarak çalışmak isteyenlere ‘Başörtünüzü çıkarın öyle başvurun’ denildiği iddia edildi. Habervaktim’i arayan okuyucularımız, Batman’daki Müslüman halktan milyarlarca Türk lirası para kazanan hastanenin, başörtülü çalıştırmak istemediğini ifade ettiler. HASTANE: İDDİALAR DOĞRU DEĞİL, BAŞÖRTÜLÜ ÇALIŞANIMIZ VAR Konuyla ilgili olarak habervaktim’in konuştuğu Park Medical Hastanesi Özel Kalem Müdürü Fatih Şahin ise iddiaları reddederek, hastanelerinin böyle bir politikası olmadığını ve başörtülü çalışanları olduğunu söyledi. Şahin, hastanelerinde başörtülü doktor olmadığını ancak, terapist olarak çalışan başörtülü personellerinin bulunduğunu kaydederek, söylenenlerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti. habervaktim.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() O kadar çok sıkıldım ki bu haberlerden artık ya tamamen yasaklansın ya da bir an önce bizi "özgür" bıraksınlar ... >
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Batmanı bilemem ama ben bu hastanenin göztepe şubesine başvuru yapmıştım
Başta sizlerin pek görünmeyen yerlerde istihdam edicez dediler...Olur ya hastanenin imajı zedelenir > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() böyle şeyler olduğu zaman sesimimz gümbür gümbür çıkmalı >
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ak gençlik uyuma!!!
haklısın berika :-* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() despotluğun adını özgürlük koymuşlar...özgürlüğün peşinden gidiyolar..Allaha ıslah etsin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Madem o kadar "özerk" erkek çalışanlarına da şapka takma zorunluluğu getirsin. Bakalım çalışan bulabiliyormu ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Tabi başörtülü doktor olmucak,neşteri eliyle değil ayağı ile tutarlar,adamın beynini kıçarıp başka yerine monte ederler,salaktırlar,gericidirler (!)
Anca hademe oalrak veya hasta baıkıcı olarak çalışırsa çalışırlar o kadar! |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() aynen öyle hüdaverdi ancak hasta bakıcı ve kat sorumlusu artık o neyse o bölümlerde istihdam edilirler.
Biliyorum yani aralarında bi ben üniv. mezunu olarak hasta hizmetlerinde eğitim aldım bir hafta bu işsizlik neler yaptırıyor.Ama başlamadım çıktım eğitimlerde bıraktım > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bıkkınlık geldi artık bu haberlerden..
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|