![]() |
#1 |
![]() hastahenler ozelleştirilicekmiş bunun sebebi nedir?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yeni mi bu? hastaneler özelleştiriliyor muymuş?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Artık bunada bulursun bir kulp
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Devlete bağlı olmayan özel hastaneler yüklü miktarda para alırlar. Yani günümüz Türkiyesinde her insanın tedavi olamayacağı nitelikte. Bunu hepimiz biliyoruz. Bir Akpartili olarak bunu ben de eleştiriyorum. Zira Sağlık sektörü özerk bir niteliğe sahip olursa,sağlık alanında ki gelişmelerde devlet elinin dışında olur. Fakat Belirtmeliyim ki konuyu detaylıca bilmiyorum burda okuduğum kadar. Umarım eleştirim boşa çıkar. Eskisinden daha hayırlı olur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Artık bu tür kurumlar özelleştirilmeli.Her şey devletin sırtına yüklenmiş.Gelirin on katı gider var.Bu ülke artık parasını daha yararlı şeylere harcamalı.Eğer özelleştirilirse her şey serbest diye bir şey olmayacak ya.Denetim yine devlette.Hem imkanlar koşullar sonuçta yine özel hastanelere sürüklüyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Siz özel Hastanelerde hiç muayene oldunuz mu? Bedelin farkında mısınız? Özel Hastanelerde bugün Türkiye şartlarında çok az kişi tedavi olabilir. İstiyorsanız Allah göstermesin bir sonraki hastalığınızda Özel Hastanede muayene olmayı deneyin. O zaman farkına varabilirsiniz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|