![]() |
#1 |
![]() Sanki Antakyada Akpartili kimse kalmadı parti tabanıyla alakası olmayan biri(herkes MHP'li olduğunu biliyor) Belediye başkan adayı oluyor meclis üyeliğinde ilk sırada önceki seçimde DYP'den Belediye başkan adayı olan biri var. Nasıl bir rant dönüyor anlamıyorum ve kesinlikle AK partiye yakıştırmıyorum. Bu seçimde AK Partiye destek vermeyi düşünmüyorum. Parti tabanında pek çok kişi küstürüldü. Grup başkan vekilimiz Sadullah ERGİN partiyi baskı altına almak yerine özgür iradesine bırakmalı. Tayyip ERDOĞAN'ın hatrına verilen bu oylar mahvedilmeden yapılmalı!..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
İstedikleri adamlar aday olmadı diye olay çıkarmanın ne faydası var ..? Zarardan başka..? Meclis adaylıklarındaki bazı karmaşalar konusunda ise hak veriyorum,haklısnız..Tabi seçilen adayların geçmişinde neyi desteklediklerine bakarak değil..Hak etmeyen hatır gönül için isimleri en başa konulan ve bir çoğu tecrübesiz aday var..Bunuda Partimiz için görmezden geliyoruz..Zamanı gelince hak etmeyenler zaten o konumda kalamıyacaklar.. |
||
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Geçmiş konusunda haklısın diğer türlü bizde Saadet Partisinde olmalıydık. Ancak benim söylediğim öyle geçmiş birşey değilki daha düne kadar Şefik ÇİRKİN ile ilişkisi olan birinden bahsediyorum. Uzmanlık alanı Salgın hastalıklar belediyecilikle ne ilişkisi var onuda bilmiyorum. Amaç MHP'den oy almak ise Üniversitede çok tutulan biri olmadığını AK Partili olan daire başkanından biliyorumki benim yakın akrabamdır. Aklım gerçekten bu ranta ermiyor. Eldeki bulgurdan olacağız. Seçim sonrasında konuşmak en doğrusu olacak galiba şimdi ne desem boş... Hakkımızda hayırlı olsun...
Konu egelim83 tarafından (03-11-2009 Saat 01:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Kardeşim adam doktor..Doktordan aday olmaz diye bir şey mi var..? ![]() Bir çok kişinin tepkisini alsada ben başarısız olunacağına inanmıyorum..Bu duruma karşı çıkanlar şimdiki belediye başkanımızın gidiyor olmasına üzülüp işe duygularını karıştıranlardır.. Partimizin bir bildiği var ki bu sefer ona şans vermediler..Bende üzüldüm kalmasını isterdim.. Ama dediğiniz gibi hayırlısı olsun.. Belki bundada bir hayır vardır.. Bu arada geçmişte mhpli olabilir ama aslını araştırın iyice eminim seveceksiniz yeni adayımızıda.. ![]() ![]() Hepimiizn geçmişinde farklı fikirler yatıyor..Bu Ak Partili olmayacağımız anlamına gelmez.. Bakın İskenderun adayımız eski chpli..Hemde köklü aileden gelme bir chpli..Ama bazı şeylerin farkında olacak ki kararını Ak Parti'den yana kullanmış..Geçmişe takılmayalım..Hayırlısı olsun tekrardan hepimiz için.. Selametle.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Rize milletvekilimiz sn Lütfü ÇIRAKOĞLU da doktor...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Mesleği gereği adayımız yapıldı desem uzmanlık alanı uygun değil demek istedim. Neye göre başımızda mantar gibi bittiğini anlamaya çalışıyorum ona göre yorum yaptım. Eski başkandan kesinlikle memnun değiliz görünmeyen çok icraati olabilir ama görünen çok az Antakyanın en büyük sorunları park ve yollar... Partililer hiçe sayılarak küstürülüyor. Antakya demek Sadullah ERGİN demek değil. Bu kadar oyu tanımadığımız bir adaya verilmiyor Tayyip ERDOĞAN için veriliyor. Sadullah ERGİN'in baskıları olmasa gönlümüz daha rahat olacak.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|