AK Gençliğin Buluşma Noktası
Hatay Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Hatay'ın Kültür ve Özellikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 10-17-2010, 15:11   #1
Kullanıcı Adı
akaykunoglu
Standart HATAYDA MKÜ DE REKTÖRLÜK SEÇİMİ
MKÜ Rektörlüğü'ne ilk aday Prof. Dr. Kaçar
İstanbul Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kaçar, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü için aday olduğunu açıkladı.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensupları ile bir araya gelen Kaçar, Hatay'ı yüceltme çalışmalarına bilgi birikimi ile destek vermek ve geleceğe dönük projeleriyle üniversiteye katkıda bulunmak için aday olduğunu açıkladı. Rektör seçildiği takdirde en büyük hayalinin üniversitede Türk Patent Ofisi'nin bir şubesini açmak olduğunu ifade eden Kaçar "Sadece öğrenci yetiştiren bir kurum değil, bölgenin sağlık, sanayi, tarım, enerji, turizm, sosyal, fikrî, dinî ve teknolojik sorunları ve ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran üniversite hayal ediyoruz. Dinî ya da etnik hiçbir fark gözetmeksizin halkı ile bütünleşmiş, geçmişi ile barışık, bir üniversite düşünüyoruz. Bunu da hep birlikte başaracağız." dedi.
Seçildiği takdirde MKÜ Emekli ve Dinlenme Evi'ni kuracağını anlatan Kaçar, "Ben ve ekibim, üniversitemizin sancağını en yükseklere taşımak için yola çıktık. Bizim eksenimiz Mustafa Kemal Üniversitesi'dir, gerisi ise teferruattır." şeklinde konuştu.

ZAMAN

akaykunoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-23-2010, 14:59   #2
Kullanıcı Adı
akaykunoglu
Standart MKÜ'de rektörlük seçimi sonuçlandı
MKÜ'de rektörlük seçimi sonuçlandı HATAY Mustafa Kemal Üniversitesi'nde 11 adayın bulunduğu rektörlük seçimini Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. H. Salih Güder kazandı. 19 oy alan mevcut Rektör Şerefettin Canda ise ilk 6'ya giremedi. Yapılan oylamada 465 öğretim görevlisi oy kullandı. Oylama sonucunda H. Salih Güder 169, Araştırma Hastanesi Baştabibi Prof. Dr. Hasan Kaya 80, Asena Akdemir 57, Ömer Camcı 46, Ertuğrul Baltacıoğlu 39, Cemal Turan 30, Rektör Canda 19, Filiz Baltacıoğlu 18, Savaş Doğantan 5, Mustafa Kaçar ve Cevat Tosun ise kendi oylarını alabildiler.

Sürecin tamamen demokratik bir şekilde yürütüldüğünü belirten Güder, "Üniversitemizde rektörlük seçimleri ile ilgili çalışmalar sona ermiştir. Katılan tüm adayları kutluyorum. Seçimin sağlıklı bir şekilde yürütülmesinde en titiz çalışmayı gösteren üniversitemizin rektörlüğüne, katkılarıyla demokratik sürece güç veren öğretim üyelerine, seçimin yürütülmesi sırasında özverili çalışma yapan sandık kuruluna teşekkür ederim. Bu seçim üç aşamalı bir süreçtir. Dilerim diğer süreçlerde demokratik bir şekilde işleyerek üniversitemiz için iyi bir yönetim kurulur" dedi.
akaykunoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)