03-13-2008, 20:00 | #1 |
HATİMLER HAKKINDA ( LÜTFEN OKUYUNUZ )
Selamun Aleykum arkadaşlar.
Uzun zamandan beri forumda hatim uygulaması başlattık. Ve şuan Allah c.c. izni ile toplam burada kayıtlı olmayanları da sayarsak 7 hatim bitirdik . Allah c.c. katılan herkesten razı olsun . Şimdi sizinle bir kaç detay paylaşmak istiyorum. Hatimleri aldıktan sonra bu detaylara herkesin dikkat etmesini rica ediyorum . 1 ) Almış olduğunuz Hatimleri mutlaka Allah'ın izni Bir Hafta içinde bitirmenizi rica ediyorum. 2 ) Eğer siz Kur'anı Kerim okuyamıyorsanız bir yakınınıza da rica edebilir ve Onu da bu sevaba ortak edebilirsiniz.. 3 ) Alınan cüz'ler mutlaka okunduktan sonra foruma okundu bilgisi verilmelidir. 4 ) Hatim bittikten sonra eğer okuyanlar arasında Gönüllü olarak bu hatimi herkes adına ben dualamak istiyorum diyen birileri olursa inşaallah herkese danışılır ve o arkadaşımız bizlerin adına güzel bir dua ile Hatimi bitirir. Şimdilik sizinle paylaşacağım detayler bunlar Hatimlerle ilgili bir sorunuz olduğunda bana mesaj atarsanız ben size yardımcı olurum Allah'ın izni ile. Tekrar hepinizden Allah c.c. razı olsun . Selam ve Dua ile.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-02-2008, 23:35 | #2 | |
HATİMLER HAKKINDA ( LÜTFEN OKUYUNUZ )
Alıntı:
|
||
03-09-2009, 23:59 | #3 |
bende cüz almak istiyorum
|
|
09-02-2010, 01:45 | #4 |
ALLAH kabul etsin güzel kardeşlerim.bende cüz almak istiyorum bi araştırayım bakayım.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|