![]() |
#1 |
![]() Hava operasyonlarında 400 PKK'lı öldürüldü
![]() Emekli Hava Yarbay Tevfik Diker, Kandil başta olmak üzere PKK kamplarına düzenlenen hava operasyonlarında PKK'lı 400 teröristin öldüğünü öne sürdü. Emekli Yarbay Diker, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Artık sözün bittiği yerdeyiz. Ramazan ile ilgili sabrımız kalmamıştır" sözleriyle başlayan hava bombardımanlarıyla ilgili yeni bir iddiada bulundu. Diker, Kandil başta olmak üzere tüm PKK kamplarına yapılan hava harekatında 400 PKK'lının öldürüldüğüne dair duyumlar ve iddialar aldım. dedi.ABD kaynaklarına göre PKK'nın dağ kadrosunun 4 bin ile 6 bin arasında değiştiğini aktaran Diker, bu rakamlara göre son hava harekatında PKK'nın yüzde 10'luk gücünü yitirdiğini belirtti. Hava operasyonlarının önemli bir başarı sağladığını aktaran Diker, güvenilir kaynaklara dayandırdığı iddialarını şöyle sürdürdü: İran, Türkiye ve Irak, PKK'ya karşı ortak hareket ediyor. Suriye şimdilik işbirliğine yanaşmıyor. İran'ın elinde üst düzey bir PKK'lı tutuklu var. TSK'nın kara unsurları da Kuzey Irak'a sessizce girdi ve kalıcı sonuç alınıncaya kadar çıkmayacak skyturk
![]() Konu ALmi´ tarafından (08-21-2011 Saat 01:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: başlık. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Gözümle görmeden hiç bir teröristin öldürüldü haberine inanmıyorum,şimdiye kadar hiç inanmadm bundan sonra da inancağımı sanmam.Gidip fotolarını çeksinler göstersinler.
İddialarla insanların kafasını karıştırmasın bazıları. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Aslında daha fazladır ve bu hava harekatı ile tespit edilebilenler. Kara harekatı düzenlediğimizde net rakamlar ortaya çıkacaktır... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu bilgi tartışılır zira ortada kesin bir delil yok
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() roj tv nin görüntülerinde ben kan görmedim.
Zaten oralar teröristin bulunduğu mekan olarak vuruldu,terörist var ihtimaliyle değil. Terörist olsam oralarda barınmam.Eee salak değil onlarda,illa ki köylere kaçmışlardır. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() kandilde tüneller ve mağarların olduğunu okudum..yeraltında aylarca kalabilecek şekilde donanımlı mağaraların olduğunu da söyleyorlar....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Gidipte saymış mı..? hikaye..
Bizim elimiz de o mağaralara zarar verebilecek bir mühimmat yok ama bombardımana açık arazide yakalanırlar sa alayı telef olur.. Bir mağara var Şırnak tan giriyor Hakkari'den çıkıyor gözümle gördüm için de 10 bin kişi barınabilecek kadar geniş alanlar var deniyor bu mağaraya kara dan girmeden ne yapabilirsin..? Türkiye için de böyleyse Kandil nasıldır düşünmek lazım.. Bizim komutan'ın dediği gibi uçaklar bombalar ken yerin 20 metre altın da halay çekiyolardır ![]() Konu depare tarafından (08-20-2011 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Keşke devir 1800 ler gibi olsa'da,
Gidip kabadayılar gibi öldürüp bitirseniz.. Ne kadar kolay geliyor sizlere bunları yok etmek gıpta ediyorum düşüncelerinize tabi bunlar gerçek düşünceleriniz ise. Kuzey Irak'da yönetimi ele geçirmiş bir örgüt, sayısız asker temin edebilecek güçte.. Avrupa'da en büyük uyuşturucu geliri olan bir örgüt.. Danimarka, İsveç gibi ülkelerde milyardolarları olan bir örgüt.. Türkiyede 2 milyonun üzerinde destekçisi olan bir örgüt.. Dünya'da sömürgecilik felsefesi taşıyan bütün ataist devletlerden yardım alan bir örgüt.. TBMM'de millet vekilleri olan bir örgüt... Militanlarını İsrail'den gelen özel görevliler tarafından eğittirecek kadar organize bir örgüt.. Türkiye'de mezhep çatışmalarını ateşleyen, faili meçhuller gerçekleştiren, pusular kurup askerin karşısına cıkmayan gerilla tarzı bir oluşumu olan bir örgüt.. vs.. vs.. Meğer bizim devletimiz, hükümetimiz ne kadar akılsızmış ki, gidip 1000-2000 tane adam öldürüp bu olayı bitirmeyi akıl edememişler.. Arkadaşlar, Milliyetçilik, kırmızı çizgilerimiz, şehitlerimiz bizim en duygusal konularımız. Bunları kullanmak Pkk 'nın tek gelir kaynağı.. Biraz duygu ile mantık arasındaki çizgiyi ayırarak düşününüz. Eğer siz gerçekden milliyetçi iseniz, Gidip bir Türk - Kürt kardeşliğini devletine küsmüş bir şahısa gösteriniz. Gidip ekonomiye yardımcı olacak işletmeler kurunuz. Gidip İnsanlara Kur-an'ın sevgi ve şevkatini yayınız. Gidip kardeşinize, çocuğunuza provakasyonlara gelmeyecek şekilde eğitim veriniz. Ha diyorsanız çözüm benim umrumda değil ben egoma bakarım, Buyrun, Vatan - millet -sakarya edebiyatçılar halen duruyor. Onların istediği gibi davranmaya devam ediniz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bu kadar terörist öldürülmüş ise bu neden kamuoyuna bildirilmiyor? İddia'lar hiçbir zaman tatmin etmemiştir beni.Fakat yine de inşaAllah haber doğrudur.
Konu ALmi´ tarafından (08-21-2011 Saat 01:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() genelde açıklamalara inanmam...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |