![]() |
#1 |
![]() Hayal Ettim Gözlerini görmedim henüz İnsan gözlerini görmeden nasıl sevdalanır böyle ? Düşledim seni sadece, Hayal ettim… Hayal ettim; Bir kumsalımız olmuş, Gece elele yürümüşüz ıslak kumlarda, Sen bana, ben sana Kumsal bize dokunmuş, Denize bakmışız birlikte, Yıldız seçmişiz gökyüzünden kendimize. Tenini koklamadım henüz İnsan tenini koklamadan nasıl sevdalanır böyle ? Düşledim seni sadece, Hayal ettim… Hayal ettim; Bir bahçemiz olmuş Sen balığın yanına roka toplarken, Ben çiçekler toplamışım, Beyaz örtülü yemek masamıza Karnımız aç, doymamışız bir balıkla Doymamışız birbirimize Sana dokunamadım henüz İnsan dokunmadan nasıl sevdalanır böyle ? Düşledim seni sadece, Hayal ettim… Hayal ettim; Seni sadece Ve sevdalandım. Suleyman AVCI
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Emeğine sağlık.Teşekkürler +1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Çok güzelmiş çok...
Teşekkürler paylaşımın için. + |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() çok güzel....
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Selahattin'im şiiri paylaştığın için teşekkür ederim kardeşim ama iznin olursa bir iki eleştiri yapayım şiir hakkında ;
Böyle şiirleri okuduğum zaman hep merak ederim, acaba herkesime hitap edebiliyor mu diye, yani şiirin biraz evrensel olmasını isterim, baktığımdada ilk bunu ararım. Burada şairimiz kumsallarda gezmekten, Balığın yanına roka toplamaktan bahsetmiş. Belki benim eksikliğim ama şuana kadar ben roka yemiş değilim ![]() VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Usta simdi ben roka yi kim yemedi yemedi onun hesabini yapmadim ki, yapmam da
Hem siir dedigin her okuyana farkli bir anlam katmasi gereken, her okudugunda farkli manalar cikarttigin edebi eserler degil midir? Sen okudugunda bunlari dusunduruyorsa sana.. yine de guzel bir siirdir o zaman ;) Ben roka yemedim ama kendimi buldum bu siirde ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Sana birşey yaptın veyahutta yapacaksın demedim zaten azizim
![]() VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |