01-22-2011, 20:46 | #1 |
Hayal kırıklığı
Bugün foruma giriş yaptım. İlk mesajımı da bıraktım. Muhteşem yüzyıl dizisini keyifle izlediğimi yazdım. Anında BAN geldi.
Şimdi farklı bir üyelikle giriş yaptım ve Hakan Albayrak'ın yazılarını ilgiyle izlediğim için, O'nun hakkında olumlu bir görüş ifade ettim, üyeliğim devam ediyor. Demokrasi demokrasi diye millete caka satıyoruz Bir diziyi ilgiyle izlediğini ileten bir üyeye bile tahammül gösteremeyecek kadar faşizan bir tutum içinde, nasıl bir demokrasiye ulaşacaksınız? Bunun adına demokrasimi diyorsunuz? Tek tip insan modellerine karşı çıkarak referandumde EVET oyu verdiğimizi de düşünürsek forumumuzda ( pardon ) forumunuzda tek tip beyin yaratmayamı çalışıyorsunuz? Burada sadece sayın genel başkanımıza övgülerde bulunacak, yanlışları ortaya koymayacak, sevgilerimiz sizlerin sevgilerinizle çakışmıyorsa bahsetmeyecek, yani lafın kısacası, demokrasi diye faşizmi insanlara kakalayacaksak ne diye böyle bir forum açıyorsunuzki? isterdim ki; şu beni banlayan vatandaşın çıkıp, açık yüreklilikle, ( seni muhteşem yüzyıl dizisini beğendiğin için bertaraf ettik ) desin, ben de onu cevaplayabileyim.. Açık ve net söylüyorum HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTINIZ BENİ..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-22-2011, 20:49 | #2 |
Doğruyu diyorsan haklısın kardeşim
|
|
01-22-2011, 20:52 | #3 |
ben AK PARTİ adına açılmış bir forumda yönetici efendinin sevmediği bir diziyi sevdiğim için banlanmayı AK PARTİ adına bir provokasyon olarak görüyorum.
O banı atan vatandaş her kimse ortaya çıksın, benden özür mözür dilemesin AK PARTİ adına gölge düşürdüğü için, yöneticilikten istifa etsin AK PARTİ adını taşıyan bir forumda böylesine faşizan bir tutum ayıptır, iğrençtir AK PARTİ adına HAKARETTİR... |
|
01-22-2011, 20:53 | #4 |
üye ismin neydiki?
|
|
01-22-2011, 20:54 | #5 |
akakuye
sadece ( keyifle izliyorum ) yazdığım için BAN yedim. noktasına virgülüne kadar budur. ayıptır ayıp kendi adınıza değil, kendi adınızın manav tezgahındaki taze fasulyenin adı kadar önemi yok AK PARTİ adına ayıptır |
|
01-22-2011, 20:58 | #6 |
evet banada özelden mesaj yazamiyorum diye mesaj atmissin.. ortada ya bir yanlis anlama var yada baska birsey..
sizin daha önce uzaklastirma alan xfce oldugunuz sikayet edildi, bilmiyorum bu nedenlemi banlandiniz ama banlanma oldugu zaman ekranda bilgilendirme olur.. ben bir bakayim durum nedir.. |
|
01-22-2011, 21:00 | #7 |
foruma ilk girişimdir. daha önceden uzaklaştırılan her kimse, şikayet edildi diye hemen işlemmi yapıyorsunuz?
ip numaralarını alamıyormusunuz? cookie ler yokmu? yer tespiti yapamıyormusunuz? örneğin, akakuye ile şimdiki üyeliğim arasında ip numarası olarak hiçbir fark olmadığını sanırım görebilirsiniz koskoca AK PARTİ adının kullanılarak açıldığı bir forum dedikoduylamı yönetiliyor? bumudur yani?? peh.... bu banı kim attıysa onu gözlerinden öpüyorum ve tez zamanda KILIÇDAROĞLU'na danışmanlık teklifinde bulunmasını öneriyorum. |
|
01-22-2011, 21:04 | #8 |
kardes dedigin gibi IP adreslerine baktim hic bir Ip o banlanan kisiyle uyusmuyor ama o konuda hararetli bir tartisma olurken, üstüne gelmissin yani senin banlanmanin o filmi zevkle izlemenin uzaktan, yakindan alakasi yoktur..
sadece o konuda bir kac arkadas senin xfce oldugunu dile getirmis, bir arkadasimizda bunu dikkate almis ama ip ler tutmuyor o acidan bir haksizlik durumu olabilir ama bani vuran arkadasimiz gelip gereken izahi yapar, eger ortada bir hata varsa özür dileyecek erdeme sahibiz o yönden müsterih olabilirin kardes ;).. |
|
01-22-2011, 21:08 | #9 |
buyrun.
ben o filmi zevkle izliyorum. siz seyrederken rahatsız oldunuz diyemi banlıyorsunuz? bumudur sizin demokrasi anlayışınız? ben büyük bir keyifle izliyorum konunuyu bulamıyorum. verirmisiniz linkini de, gidip neden keyifle izlediğimi anlatayım? Bizim filmlerimiz, malkoçoğlu, karamurattan ibaret. Elin gavuru Kleopatra'nın elli tane filmini yaptı Kendi tarihleriyle ilgili onlarca film yaptı. Biz bir tek dizi yaptık, kıyametler koptu. O filme harcanmış bir kostüm harikası var müzik, replikler, arka plan görüntüleriyle tek kelimeyle muhteşem bir iş çıkmış bunları hep söylemek isterdim ama siz beğenmediniz diye beğenerek büyük bir AYIBA imza attığım için BERTARAF edilmiş oluyorum. açık ve net söylüyorum bu foruma yakışıyorsunuz ama AK PARTİ adına yakışmıyorsunuz... |
|
01-22-2011, 21:15 | #10 |
kardes ortada yanlis anlama olmus burda populizm yapmaya gerek yok yani banlanmanin o filmle uzaktan, yakindan bir alakasi yok..
kaldiki banlayan arkadas baninizi acti ve sizden özelde özür diliyor yani olayi daha fazla uaztmaya gerek yok.. konu linki asagida dikkat edersen arkadaslar seni xfce sanmis.. http://www.akpartiforum.com/muhtesem...198#post850198 |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|