06-10-2009, 10:56 | #1 |
'Hayallerimin takımına geldim'
10 Haziran 2009
'Hayallerimin takımına geldim' Fenerbahçe´nin renklerine bağladığı geçen sezonun flaş ismi Bilica, Sivasspor´da kılpayı kaçırdığı kupaları Sarı-Lacivertli forma altında kazanmaya geldiğini söyledi Süper Lig’de geçen sezonun en başarılı isimleri arasında yer alan Sivasspor’un Brezilyalı stoperi Bilica, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada, hayallerini süsleyen takıma geldiğini söyledi. Bonservisiyle birlikte Yasin Çakmak, belirli bir miktar para ve kiralık üç oyuncu karşılığında Sarı-Lacivertli renklere dahil edilen 30 yaşındaki oyuncu, Sivasspor’un resmi internet sitesinden yolladığı mesajda, “Türkiye’yi Sivasspor ile tanıdım. Hiç kuşkusuz Türkiye’de başarılı olmamda Sivasspor’un, hocam Bülent Uygun ve başkanımız Mecnun Odyakmaz ile yönetim kurulunun, sporcu arkadaşlarımın çok önemli rolü var. Sivasspor’da şampiyonluk sevinci yaşamak istedim, ama olmadı, şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. İnşallah yeni sezonda Fenerbahçe ile kupada ve ligde mutlu sonu yakalarız” dedi. Jakline: Çok mutluyuz Sezonun bitimi ile birlikte kısa bir tatilin ardından Fenerbahçe yönetim kurulu ile görüştüğünü imza attığını kaydeden Bilica, “Sivasspor’a başarılar diliyorum. Oradaki arkadaşlığı ve samimiyeti asla unutamam. Fenerbahçe ile yeni bir sezona ‘merhaba’ diyeceğiz. Fenerbahçe rüyalarımı süslüyordu, şimdi gerçek oldu” görüşünü dile getirdi. Bilica’nın eşi Jakline ise “Çok mutluyuz. Eşim istediği takıma transfer oldu. Sivaspor’da olduğu gibi Fenerbahçe’de de adından söz ettireceğine inancım sonsuzdur” değerlendirmesini yaptı. Bilica ne yaptı? MaçDakikaGolAsistSarıKırmızıSüper Lig3429741141Türkiye Kupası53791---Avrupa Kupası2150----Toplam4135032141
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|