![]() |
#1 |
![]() Yokluğunda bütün bedenim ağır yanıklarla erir
sandım… Sesim titrer, Korkular beynimi yağmalar sandım… Senden apansız uzak düşünce, Artık iflah olmam sandım… ![]() Ayrılığın en acı hallerini yaşadım tabi.. Kendime vurdum… Evlerin ışıkları yanarken , Sokaklarda tek başıma olmadığın her yere yürüdüm….. Otomobillerin farları vurunca yüzüme ellerime kapanıp gizlendim… Yanaklarımı işleyen göz yaşlarımı görmesinler diye, duvar diplerinde seni ağladım/sana ağladım… ![]() bir ışık doğdu üzerime.. Söylenen tek bir sözle et-kemik yığını bedenime yeniden can geldi……… Nice bilinmeyenleri olan bu denklemi çözdüm ben… hayat sensiz de yaşanıyor!!!!! Adını sildim pencerenin buğusundan.. Güneşin batışındaki kızıllıklarda kendimi buldum.. Kendimi../ nasıl da özlemişim…. ALINTI
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ...Adını sildim pencerenin buğusundan..
Güneşin batışındaki kızıllıklarda kendimi buldum.. Kendimi../ nasıl da özlemişim…. İsabet olmuş. Doğru olan, olması gereken yapılmış. ![]() Paylaşım için teşekkürler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() sonunda şükürler olsun çok güzel bir şiir emegine saglık kardeş sevindim.eger doğruysa(+) :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hey gidi hayat
Ağlatırsın insanı Bir tarla gibi yeşertirsin adamı Hey gidi hayat Bir dahaki yıla Bekle mi desem,bekleme mi desem hayat Kader bu,belki de ölümlü yolculuk Belki ecellen Belki yalnız kurumuş bir ağaç gibi bu yolculuk Mustafa CAMGÖZ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|