![]() |
#1 |
![]() Sizce Hayat Sartlari Nasil?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hayat şartları çok zor...lütfen öbjektif bakın soruya sonra cevaplayın...yani akp forum diye...Zordu Partimiz sayesinde kolaylasti demeniz gerekmiyo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zordu Partimiz sayesinde kolaylasti
ne yapalım arkadaşlar benim için öyle...hayat çok zor binbir türlü derdimiz var herkesin ayrı hikayesi var...ama mesela okuldan çıkıp gençlik kollarına gitmek ve orada hiç mutsuz olmamak hayatı kolaylaştırıyor...zaten fıtratı gereği zor olan hayatta,zor olan bir ülkede iyi şeylerin yapıldığını görmek dünyaya biz de varız demek mutlu ediyor, yaşamayı katlanılır hale getiriyor yoksaaa üç günlük fani dünya..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hayat şartları çok zor... ama iyi olucağına dair ümidim fazla...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zordu Partimiz sayesinde kolaylasti
AK PARTİ gelmeden önce herşeyimizi kaybettik toparlanmak da zor oldu ama ekonomimiz Allahın izniyle düzeldikçe biz de rahatladık...zordu ama şimdi eskiye göre daha kolay ;) |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zordu çok rahatladı kendimden söylüyorum ;) ;) ;) ;)
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Anketime katildiginiz icin tesekkur ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ak Parti'den önce de zordu şimdi de zor.büyük balık,küçük balığı yemeye devam ediyor..
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() YA BENCE DAHA TAMAMEN KOLAYLAŞMADI AMA YAVAŞ YAVAŞ İYİYE DOĞRU GİDİYOR..ya annem anlatıyo tüp,şeker kuyruğuna giriyorlarmış.ALLAHA ŞÜKÜR İYİ OLMAYA YAVAŞ YAVAŞ TOPARLANMAYA BAŞLADIK
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |