![]() |
#1 |
![]() Bir forum var ve orada birkac densiz var..Başbakanımız Recep Tayyip Erdogana..(yalancı, Kalpazan, bolucu) gibi ithamlarda bulunmaktadır...bunları ispat et dendigindede amiyane tabir kıvırmaktadırlar...şimdi bu şahısların..yaptıgı hakaretler yanlarına kar mı kalmalı..mahkemeye verilirse ne sonuc cıkar..gerekirse o froumun adını buradan yada PM yoluyla verebilrim..sizde inceler bakarsınız..gercekten..oradaki şah(siyetsiz)ısın her iki mesajından biri başbakana hakaretle doludur...ve o forumda..bir kac arkadaş onlara karşı durmakta..duranlarda forum kuralları bahanesiyle forumdan uzaklaştırlmaktadırlar...uzaklaştırılmak onemli degil..onemli olan TC Başbakanına futursuzca hakaret eden birisinin olması ve diledigince oynamasından ibarettir..bu konuda ozelikle hukuki acıdan bakılırsa ne yapılabilir..lutfen o froumu inceleyiniz...
Hayırlı Sahurlar... ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Gerçekten bu şahısa uslubune uygun yanıt verilmeli...bakınız en son ne yazmış adi mahluk...:
bu tayyipçilerin de dincilerin de yobazların da bir tek ortak dili var küfretmek insan niye küfreder? kelime hazinesi kısıtlıdır da ondan okumaz, okusa da anlamaz da ondan bildiği bütün kelimelerin sayısını üst üste koysanız 25i geçmez de ondan sıkıştığı yerde basar küfürü, halt ettiğini zanneder. valla beyler benim mail adresimi de biliyorsunuz, sabahları hangi kafede kahve içtiğimi de biliyorsunuz resimlerim de ortalık yerlerde yani,,, kimseden korkumuz yok bir sabah gelin de bir sürpriz yapın görelim bakalım gerçekten bu kadar yüreklimisiniz yoksa karşımda ceketinizi iliklemeye çalışırken aslında ceket giymediğinizi sonradan farkedecek kadar paniğemi kapılacaksınız ![]() tayyip sizinle gurur duysun küfürbazlarım benim ![]() lutfen bu adi mahluka artık gerekn cevapları..duzgun hukusal acılardan verilsin..kendini ne sanmakta bu zat.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() BAKIN FUTURSUZCA DEVAM ETMEKTE İFTİRALARINA...
Alın size Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villası Gösterim: 878 Gönderen GİLA yandaş yalaka olmak zor zenaat netekim :p ... yandaş yalaka olmak zor zenaat netekim :p sen bir başbakan olarak RÜŞVET alıyorsun RÜŞVET veriyorsun halkının gözünün içine baka baka YALAN söylüyorsun hem de defalarca ************************************ LUTFEN ŞU KARAKTERSİZ GOCMENE HADDİNİ BİLDİRELİM.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hangi forum acaba bahsettiğiniz forum?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() buradan mı yazayım
ozeldenmi vereyim forumun adını |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bizim forum dışına müdahale etmemiz zor isterseniz forum başkanımıza özel mesajla bilgi verin size yardımcı olacaktır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() aslında olur..girersiniz o forumua uye olursunuz..kufr etmeden..o şahsiyetsizin..soyledigi herşeyi belgeli isopatlı curutursunuz...buda mucadelenin diger bir yolu..ben orada mucadele ediyorum..cunku..Başbakan yaptıgı ithamlar yenilir yutulur cinsten degil...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Karşıt görüş insanlarla mücadele etmek güzel fakat hakaret ve küfürvari konuşan insanlara ben cevap vermem onlar gibi seviyesiz olmam aldığım aile terbiyesi buna izin vermez ve kendime bunu yakıştırmam anladığım kadarıyla bahsettiğiniz şahıstada fazlasıyla var bunlar
Bir de o kendini bilmeyerek ettiği hakaretler ve söylediği konuları karşıdaki cevap veremezse kabullendirdiğini hisseder prim vermek istemem o öyle diyor diye Başbakanımızı çok iyi bilen bizlerin vakit kaybederek boş insanlarla uğraşmamıza gerek yok diye düşünüyorum..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Arkadaşım bu bahsettiğin forumun adresinn alabilir miyim senden ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Sanki biraz reklam kokuyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |