![]() |
#1 |
![]() Hayvanları sevmiyorum! Kimse kusura bakmasın! >
![]() 1- Tünellerde park lambası ya da farlar yerine dörtlülerini yakan ÖKÜZLERİ... 2- Lastiği patladığında bunu sol şeritte değiştiren DEVELERİ, 3- Bir yaya geçsin diye yavaşladığınız veya durduğunuzda sağınızdan/solunuzdan bir de size ters ters bakarak geçen ÇAKALLARI, 4- Far ayarının ne demek olduğunu bilmeyip ya da ona verilecek 2-3 milyonu servet sanıp arkanızda gözünüzü kamaştıran DAVARLARI, 5- Karda önden çekişli arabasının arka tekerlerine zincir takıp sonra "abi bi el atsana" diye yardım isteyen EŞEKLERİ, 6- Dakikalarca aynalarına bakmadan otobanın sol şeridinde sizin süratinizden en az 50-60 km yavaş giderek salınan KOYUNLARI, 7- Yeni yıkadığınız arabanızı batırmakla mükellef cam yıkama fıskıyesini ayarlamaktan aciz BEYGİRLERİ, 8- Arabasında biriktirip çöpe atması gerekenleri yola atan SIÇANLARI, 9- Trafik 2 dakika durdu mu kornaya basan AYILARI, 10- Her yere tüküren LAMALARI, 11- Kapısına geldiği adamın ziline basmaktansa, kornasına basmayı tercih eden SIĞIRLARI SEVMİYORUM İŞTE SİZİ SEVMİYORUM... : ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|