![]() |
#1 |
![]() Hazine Müsteşarlığının web sitesin ilk açılış sayfasının ingilizce olmasını protesto ediyorum .
http://www.treasury.gov.tr/irj/porta..._user=treasury
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bende Türkçe açılıyor
![]() Kullandığın tarayıcı yada işletim sistemi ile alakalı olabilir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ya sen ingilizce linkinden girersen tabi ingilizce açılır
Türçe link burada www.hazine.gov.tr Sen niye treasury'den giriyorsun :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Konu EZEL tarafından (01-07-2012 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Ama kimi protesto ediyoruz şimdi google yimi bakanlığımı ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yahu demeyim diyorumda...
sen girip sitenin ingilizce versiyonunu koyuyon sonra protesto ediyorsun... ha arayınca o çıkıyor gayet normal... en çok arayanlar yabancılar demek ki o çıkıyor... siteyle işi olanlar zaten hazine.gov olarak bilir o siteyi... kaç adam böyle bir kurumun varlığından haberdar,yada ne işe yaradığını biliyor ? yada girip siteyi inceliyor... sağ üstte eşek kadar türkçe yazıyor tıklayıp türkçeye geçebilirsin... kaç türk hazine müsteşarlığı diye aratıp giriyor siteye ? bilen zaten hazine.gov u bilir öyle girer... boş iş bunlar... |
|
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Kendini her şeyde bilmiş sana forumumuzun akıllısı geldi söyle bakim google www.hazine.gov.tr yazarsan ilk aramada ne çıkar ? www.hazine.gov.tr çıkması lazım ama çıkmıyor çünkü ana sayfa ingilizce türkçe ise seçenek Konu EZEL tarafından (01-07-2012 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bende yari ingilizce yari almanca cikti.
Türk olan tek sey sag kösedeki Türk bayragi... bide Atatürk. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() hazine yazınca hazine.gov.tr çıkmalı demeye çalışıyorsan o başka... çıkması lazım ve zaten çıkıyor... türkçeye tıklayıncada seçenek olarak değil bildiğin hazine.gov a yönleniyor... belliki var bir problem ama benim için mühim değil... dünya ekonomisi adlı bir dersten aldığım ödevle ilgili uluslararası ilişkiler kısmını epeyce incelemiştim sitenin ve orjinal adını biliyorum... siteyle işi olanlarda biliyordur zaten... he işi olan bir insanında hazine yazık çıkan bu siteden türkçeyi seçip işlemine devem edebileceğini düşünüyorum... bir problem,teknik sorun olabilir ama dediğim gibi siteyle işi olan insanlar için mühim olduğunu sanmıyorum bunun... |
||
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Google tarayıcısında çıkmıyor diye müsteşarlığı suçlayamassın ![]() bing'de 1. sırada çıkıyor mesela ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|