![]() |
#1 |
![]() Cimbom'un hazırlık maçları!
Galatasaray'ın Almanya'da yapacağı hazırlık kampında oynacağı maçların programı belli oldu. 08.07.2008 13:34 Sarı-kırmızılılar kampın ilk bölümünde VFB Homberg, Paderborn, Lokomotiv Sofia, ve Gent ile karşılaşacak. Almanya'nın Duisburg kentinde yapılacak kamptaki maçların programı şöyle: 13 Temmuz 2008 19:00 Galatasaray-VFB Homberg PCC Stadion (Duisburg) 16 Temmuz 2008 19:00 GALATASARAY-Paderborn Paragon Arena (Paderborn) 19 Temmuz 2008 17:30 Galatasaray-Lokomotiv Sofia OER Erkenschwik (Bochum) 23 Temmuz 2008 19:00 Galatasaray-Gent Monchengladbach Wegberg Stadium (Wegberg)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İyi bir performans bekliyorum aslanlarımızdan başarılar diliyorum .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ˙·٠٠•● elle tutulur sadece Lokomotiv Sofia var
adam akıllı takımlarla yapılsa daha iyi olur bence hazırlık karşılaşmaları˙·٠٠•●••٠·˙: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Takımın durumunu göremiyecez... >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() tanınmadık rakipler hele internet sitelerine girdim sanırım galatasaray gibi kulüp hiç görmemişler hayatlarında manşete koymuşlar hazırlık karşılaşmamız diye
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() lokomotif sofia ve gent takımları tanıdık.bu maçlar takımların ligdeki performansılarıyla pek bi alakası olmuyor.bütün futbolcuları oynattıkları için antrenman gibi bişi oluyor.ama keweli merak ediyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Şu hazırlık maçları oldu olası nefret etmişimdir.
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() maçlar d smartta amcama giderim bende :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ˙·٠٠•● adam akıllı takımlarla olsaydı izlerdim ama şimdi gent için kahveye gidip 2 lira çay parası vermem şahsen˙·٠٠•●••٠·˙:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|