AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 04-07-2010, 16:14   #1
Kullanıcı Adı
novek
Standart Helal Gıda Nedir?
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Konu novek tarafından (04-07-2010 Saat 16:28 ) değiştirilmiştir..
novek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-07-2010, 23:38   #2
Kullanıcı Adı
isimsiz
video yu izleyemedim ama helal gıda bence günümüzde müslümalar için çok büyük bir sorun. hazır aldığımız ürünlerde müslümanlarca yemesi helal olmayan katkı maddaleri bulunabiliyor insan artık herşeye şüpheyle yaklaşır oldu. hatta ve hatta dışardan yemek yiyemez olduk.

ama yavaş yavaş helal gıda hakkında bir kamuoyu oluşuyor. halkımızı ne kadar bilinçlendirirsek o kadar şüpheli ürünlerden kaçarlar bunu farkeden firmalarda ürünlerine helal gıda sertifikası almak zorunda hissederler.

artık dikkat ediyorum aldığım ürünlerin bazılarının üzerinde "islami koşullara uygugundur yazıyor" biz bu ürünlere yoğunlaşırsak firma sahipleride helal gıda sertifikalı ürünler daha çok satılıyor diye helal gıda sertifikası almak isteyecekler.
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2010, 23:40   #3
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
video yu izleyemedim ama helal gıda bence günümüzde müslümalar için çok büyük bir sorun. hazır aldığımız ürünlerde müslümanlarca yemesi helal olmayan katkı maddaleri bulunabiliyor insan artık herşeye şüpheyle yaklaşır oldu. hatta ve hatta dışardan yemek yiyemez olduk.

ama yavaş yavaş helal gıda hakkında bir kamuoyu oluşuyor. halkımızı ne kadar bilinçlendirirsek o kadar şüpheli ürünlerden kaçarlar bunu farkeden firmalarda ürünlerine helal gıda sertifikası almak zorunda hissederler.

artık dikkat ediyorum aldığım ürünlerin bazılarının üzerinde "islami koşullara uygugundur yazıyor" biz bu ürünlere yoğunlaşırsak firma sahipleride helal gıda sertifikalı ürünler daha çok satılıyor diye helal gıda sertifikası almak isteyecekler.
videdoyu nedne izlemdiniz 10 dakikalık videoyu izlemek ne kadar zor olabilir ki?
Alt 04-07-2010, 23:43   #4
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
novek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
videdoyu nedne izlemdiniz 10 dakikalık videoyu izlemek ne kadar zor olabilir ki?

kardeş benden kaynaklanan bir sorun değil açılmadı video sadece boş bir kare alan var sayfayıda yeniledim olmadı
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2010, 00:30   #5
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeş benden kaynaklanan bir sorun değil açılmadı video sadece boş bir kare alan var sayfayıda yeniledim olmadı
youtube şuanca yasaklı ondanır.
dns ayarlarınıza 8.8.8.8 - 8.8.4.4 yazarsanız youtubeye ve yasak sitelere girebilirsiniz.
daha fazla bilgi için google ye yasak sitelere nasıl girilir yazarsanız dunya kadar bilgi çıkar karsınıza

Konu novek tarafından (04-08-2010 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir..
Alt 04-08-2010, 00:43   #6
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
novek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
10 dakika gibi bir önemli zaman bilimini neden yasar nuri öztürk gibi gereksiz bir zata ayiralim!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2010, 00:46   #7
Kullanıcı Adı
novek
Talking
Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
10 dakika gibi bir önemli zaman bilimini neden yasar nuri öztürk gibi gereksiz bir zata ayiralim!

ön yargılı gordum sizi dinci insanlar yaşar nuriye bukadar niye dusmandır bilmem dunya genelince un yapmıs birisi kendisi kitapları yabancı dile bile çevriliyor.
ama ben size yaşar nuriyi körü körüne kabul edin demiyorum dinleyin sonrada soylediklerini akıl mantık suzgecinden geçirin oyle karar verin.
Alt 04-08-2010, 00:55   #8
Kullanıcı Adı
Mavera
dinci derken!.. biz dinci oluyorsak sizde kendinizi dinci görmüyorsaniz dinsiz mi oluyorsunuz yok dindar deseniz anlayacagim ama siz o kadar sekilciligi beyninize yapistirmissiniz ki insanlari gruplara ayirabiliyorsunuz...
yasar nuri bilmedigimiz, dinleyip zaman kaybetmedigimiz birisi degil bir 10 dakikamizi daha heba etmeyelim..
önyargiysa kralini yapiyorum cünkü onu ben bir din alimi olarak görmüyorum ve bu acidan hic bir sözüne itibar etmiyorum o kendini "ciplak uyarici" görmeye devam etsin biz onu karisini, sekreteriyle aldatan statükocu partinin eski milletvekili olarak taniyoruz!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2010, 01:10   #9
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
dinci derken!.. biz dinci oluyorsak sizde kendinizi dinci görmüyorsaniz dinsiz mi oluyorsunuz yok dindar deseniz anlayacagim ama siz o kadar sekilciligi beyninize yapistirmissiniz ki insanlari gruplara ayirabiliyorsunuz...
yasar nuri bilmedigimiz, dinleyip zaman kaybetmedigimiz birisi degil bir 10 dakikamizi daha heba etmeyelim..
önyargiysa kralini yapiyorum cünkü onu ben bir din alimi olarak görmüyorum ve bu acidan hic bir sözüne itibar etmiyorum o kendini "ciplak uyarici" görmeye devam etsin biz onu karisini, sekreteriyle aldatan statükocu partinin eski milletvekili olarak taniyoruz!
Çok güzel bir cevap
Alt 04-08-2010, 01:21   #10
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
özel hayatını degil soylediklerini eleştirin mesala hangi soyledigini yanlıs buluyorsunuz.
şu yanlıs dogrusu sudur deyin. ve kanıt gosterin.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)