|
![]() |
#1 |
![]()
![]() Konu novek tarafından (04-07-2010 Saat 16:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() video yu izleyemedim ama helal gıda bence günümüzde müslümalar için çok büyük bir sorun. hazır aldığımız ürünlerde müslümanlarca yemesi helal olmayan katkı maddaleri bulunabiliyor insan artık herşeye şüpheyle yaklaşır oldu. hatta ve hatta dışardan yemek yiyemez olduk.
ama yavaş yavaş helal gıda hakkında bir kamuoyu oluşuyor. halkımızı ne kadar bilinçlendirirsek o kadar şüpheli ürünlerden kaçarlar bunu farkeden firmalarda ürünlerine helal gıda sertifikası almak zorunda hissederler. artık dikkat ediyorum aldığım ürünlerin bazılarının üzerinde "islami koşullara uygugundur yazıyor" biz bu ürünlere yoğunlaşırsak firma sahipleride helal gıda sertifikalı ürünler daha çok satılıyor diye helal gıda sertifikası almak isteyecekler. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
dns ayarlarınıza 8.8.8.8 - 8.8.4.4 yazarsanız youtubeye ve yasak sitelere girebilirsiniz. daha fazla bilgi için google ye yasak sitelere nasıl girilir yazarsanız dunya kadar bilgi çıkar karsınıza Konu novek tarafından (04-08-2010 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() ön yargılı gordum sizi dinci insanlar yaşar nuriye bukadar niye dusmandır bilmem dunya genelince un yapmıs birisi kendisi kitapları yabancı dile bile çevriliyor. ama ben size yaşar nuriyi körü körüne kabul edin demiyorum dinleyin sonrada soylediklerini akıl mantık suzgecinden geçirin oyle karar verin. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() dinci derken!.. biz dinci oluyorsak sizde kendinizi dinci görmüyorsaniz dinsiz mi oluyorsunuz yok dindar deseniz anlayacagim ama siz o kadar sekilciligi beyninize yapistirmissiniz ki insanlari gruplara ayirabiliyorsunuz...
yasar nuri bilmedigimiz, dinleyip zaman kaybetmedigimiz birisi degil bir 10 dakikamizi daha heba etmeyelim.. önyargiysa kralini yapiyorum cünkü onu ben bir din alimi olarak görmüyorum ve bu acidan hic bir sözüne itibar etmiyorum o kendini "ciplak uyarici" görmeye devam etsin biz onu karisini, sekreteriyle aldatan statükocu partinin eski milletvekili olarak taniyoruz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı: