AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 05-15-2008, 10:41   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Helal olsun Emine Hanım’a
Helal olsun Emine Hanım’a

HERKESLERİN "Aman da aman... Majesteleri gelmiş" diyerek sevinçli bir telaş, tatlı bir heyecan içine girdiği...

Herkeslerin "Kraliçe ve ben" vurgulu bakışlar attığı...

"Başbayan" Hayrünnisa Hanım’ın, soğukkanlılığını epeyce kaybederek, türban modernizasyonunda zorlamanın da zorlaması bir çabaya giriştiği...

Abdullah Gül’ün, smokin yorumunda olayı abartıp siyah yerine parlak gri papyon takarak bir tür sünnet çocuğu kıyafetine büründüğü...

Dizlerini hafifçe kırarak "reverans" yapmayı ayna karşısında öğrenip Kraliçe’nin karşısında uygulamaya çalışan kadın konukların itici gayretkeşlikler içine daldıkları...

Haftalar öncesinden smokin siparişi verenlerin heyecanlarını bastırmayı başaramadıkları...

Televizyon habercilerinin smokinlerini çekip Çankaya önünden heyecanlı sunumlar yapmaya kalkıştıkları...

Çankaya seçimini "Bu maçı alcez... Başka yolu yok" diyerek bir tür müsabakaya çevirenlerin, "Alcez dedik aldık... İşte Kraliçe ile de yemek yiyoruz... Var mı ötesi?" edasıyla hava bastıkları...

Bir ortamda... Daha doğrusu böyle bir hengame içinde...

Orada olmayı en fazla hak ettiği halde orada olmamayı tercih eden...

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a, buradan bütün kalbimle bin selam yolluyorum...

İster Hayrünnisa Hanım’la arasının limoni olmasından olsun...

İster "Gül çifti"nin Çankaya ısrarına tavır koyma amacıyla olsun...

İster Hayrünnisa Hanım’ın türbanı modernleştirme çabasına gıcık kapmasından olsun...

İster Köşk dolaylarında sergilenen aşırı heveskarlığı yadırgamasından olsun...

Hiç ama hiç fark etmez...

Gerekçesi ne olursa olsun Emine Hanım’ın orada olmamayı seçmesi çok cool bir davranıştır... Çok klas bir tutumdur... Çok kıranta bir tavırdır...

Bu tavırda...

Bir yandan "Çankaya türbana açık ama ben buna rağmen orada olmamayı tercih ediyorum" şeklinde özetlenebilecek şahane bir mesaj vardır...

Bir yandan da "Kraliçe" bile gelse koşa koşa gidilmez soğukkanlılığı ve vakarı vardır...

Ne diyeyim? Helal olsun Emine Hanım’a...

Ahmet Hakan
Hürriyet

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-15-2008, 23:32   #2
Kullanıcı Adı
Berika
Ne diyim ki ben sana Ahmet Hakan :-X
Alt 05-15-2008, 23:35   #3
Kullanıcı Adı
Demokrat
Acikcasi bende ahmet hakana katiliyorum..Emine hanimi cok takdir ediyorum cok mütevazi, öyle basinada malzeme vermiyor, nerede nasil davranacagini biliyor, partide faal olarak calisiyor..
Birde söylemezsem icimde kalacak ben smokini Abdullah Gül e hic ama hic yakistiramadim ;)
Alt 05-15-2008, 23:38   #4
Kullanıcı Adı
Berika
Ben yakıştırdım valla çok şeker olmuş 8)
Alt 05-15-2008, 23:39   #5
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
Berika Nickli Üyeden Alıntı
Ben yakıştırdım valla çok şeker olmuş 8)
hereks sünnet cocugu gibi oldu diyor, bilmem artik 8)
Alt 05-15-2008, 23:40   #6
Kullanıcı Adı
TUYEM
Katılmamak Elde Değil....Ayrıca Cumhurbaşkanımızada o kıyafet hiç yakışmamış..hayrunnisa hanımda sanki biraz etek boyunu kısaltmışmı yoksa sırf bana mı Öyle geldi
TUYEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2008, 23:41   #7
Kullanıcı Adı
Berika
Ben bayan Gülü beğenmedim doğrusu...önceden daha güzel giyiyodu.Tabi bütün gözler üzerinde baskı var ne yapacağını şaşırdı kadın...
Alt 05-15-2008, 23:43   #8
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Alıntı:
Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı
Gerekçesi ne olursa olsun Emine Hanım’ın orada olmamayı seçmesi çok cool bir davranıştır... Çok klas bir tutumdur... Çok kıranta bir tavırdır...

Bu tavırda...

Bir yandan "Çankaya türbana açık ama ben buna rağmen orada olmamayı tercih ediyorum" şeklinde özetlenebilecek şahane bir mesaj vardır...

Bir yandan da "Kraliçe" bile gelse koşa koşa gidilmez soğukkanlılığı ve vakarı vardır...

Ne diyeyim? Helal olsun Emine Hanım’a...
Diğer söylediklerinin hiçbirine tek kelime edemem ama şu son bölümüne katılıyorum. Emine hanımla Konya'da tanışma fırsatı buldum hakikaten her anlamda oturmuş biri. Çok da zeki bence. Bazılarına göre oyunu kurallarına göre oynuyor belki ama nerede ne yapması gerektiğini gerçekten çok iyi biliyor...
Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2008, 23:44   #9
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Alıntı:
Berika Nickli Üyeden Alıntı
Ben bayan Gülü beğenmedim doğrusu...önceden daha güzel giyiyodu.Tabi bütün gözler üzerinde baskı var ne yapacağını şaşırdı kadın...

Bence de daha güzel giyiniyordu... ;)
Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2008, 23:47   #10
Kullanıcı Adı
Demokrat
Bayan gülün elbisesine karismak haddime degildi ama bana cok satafatli geldi, ayrica cok fazla dikkat cekiciydi ve vücud hatlari belli oluyordu..
Simdi abi sendemi diyenler olabilir ama bunlarda acizane benim görüslerim, herseye "Eyvallah" diyen birisi degilim acikcasi o elbiseyi bayan güle yakistiramadim ama yinede kendi bilecegi is kimsenin giyimi, kusami bizi enterese etmez...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)