AK Gençliğin Buluşma Noktası
Filistin Direnişi (Ak Parti Forum) Filistin hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.

Stil
Seçenekler

Alt 01-01-2012, 13:19   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Heniyye: Arap Baharı İsrail'e kış olacak

Başbakan Heniyye, Müslüman Kardeşler Genel Mürşidi Muhammed Bedi' ile görüştü.

Başbakan İsmail Heniyye, İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın, bölgede kanser saçan gayri meşru işgal rejimine karşı Filistin için olduğu kadar Mısır’ın güvenliği, izzet ve şerefi için de ilk savunma hattı olduğunu belirtti.

Mısır’da bulunan Başbakan Heniyye Müslüman Kardeşler Cemaati Genel Mürşidi Muhammed Bedi’ ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra gazetecilere yaptığı açıklamada işgal yönetimine seslenerek “Zamanın değiştiğini söylüyoruz. Zaman öyle değişti ki artık halk ipleri eline aldı ve kendisinin istediği tablonun oluşması için Tahrir meydanına hareket ediyor. Düşmanın komşu olmadığını, zamanın artık çok değiştiğini ve Filistin toprakları içinde işgale yer olmadığını haykırmak için meydana iniyor. Arap Baharı, işgalci için kış olacak. Siyonist proje ve rüya yok olmak üzeredir” dedi.

Heniyye, izzet ve şeref yolunda mesafe kat eden Hamas’ın Mısır’daki ana hareketin bir devamı, Hamas kurucusu şehit Şeyh Ahmed Yasin’in de Müslüman Kardeşler kurucusu şehid İmam Hasan El-Benna’nın oluşturduğu cihad halkasından olduğunu belirterek şunları söyledi: “Müslüman Kardeşlerin ana merkezinde şunu ifade etmek istiyoruz. Ey şerefli insanlar! Biz sizden, siz de bizdensiniz. Sizler hayat damarısınız. Biz de bölgedeki kansere karşı Filistin için olduğu kadar sizler için de ilk savunma hattıyız.”

Filistin Enformasyon Merkezi

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-01-2012, 18:02   #2
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Arap Baharı, işgalci için kış olacak. Siyonist proje ve rüya yok olmak üzeredir” dedi.
Katılıyorum...
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2012, 18:04   #3
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Birde İslam alemi birleşebilse... tam olarak bile olmasada bi başlangıç olsa tamam...
Alt 01-01-2012, 18:06   #4
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birde İslam alemi birleşebilse... tam olarak bile olmasada bi başlangıç olsa tamam...
Fitnelerin karmaşık ve kompleks şekilde ortaya çıkması hayırsız gibi görünmesin inş...!

Kafire kurulan Tuzaklarda yok değildir...!
Alt 01-01-2012, 18:11   #5
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fitnelerin karmaşık ve kompleks şekilde ortaya çıkması hayırsız gibi görünmesin inş...!

Kafire kurulan Tuzaklarda yok değildir...!
Yoo hayırsızlık olarak görmüyorum... bilakis " sizin hayır zannetğinizde şer, şer zannettiğinizde hayr olabilir bunu ancak Allah bilir" mealindeki ayet çerçevasinde düşünüyorum...
Diğer taraftanda gözle görülür bir iki ülke bari olsa diyede aklımdan geçiriyorum...
Alt 01-01-2012, 18:13   #6
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
" sizin hayır zannetğinizde şer, şer zannettiğinizde hayr olabilir bunu ancak Allah bilir" mealindeki ayet çerçevasinde düşünüyorum...

MaşaAllah...

Alıntı:
Diğer taraftanda gözle görülür bir iki ülke bari olsa diyede aklımdan geçiriyorum...

Var inş...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)