AK Gençliğin Buluşma Noktası
Belgelendirme AK Partimiz hakkındaki bütün yalan haber ve iftiraların aksini belgelendiriyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-05-2008, 01:40   #1
Kullanıcı Adı
Yâren
Standart Hepimiz Ermeniyiz(!) .....
[/IMG]

Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-05-2008, 12:37   #2
Kullanıcı Adı
Müntesip
paylaşım ne kadar yüreğimize kor düşürse de ,gözlerimizi yaslarla doldursa da gerçekleri ögrenip çalışma azmimizi artırması bakımından cok yararlı olmus teşekkür ederim.ayrıca hiçbir zaman demedim hepimiz ermeniyiz diye .suikast için tek birşey söylerim;
HEPİMİZ İNSANIZ !!!
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2008, 12:43   #3
Kullanıcı Adı
Sukut-u Hayal
Kendileri katliam yaptilar. Ben daha ne diyim..
Sukut-u Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2008, 22:31   #4
Kullanıcı Adı
By_ÇAKIR
Katliamları yapıp bizim üstümüze atmak kolaydı değil mi?

Tarih yazılısında bu konu vardı dersi çalışırken az küfür etmedim. Çok nadir küfür ederim bu kadar ****lik yapılmaz. Ama zamanında hep Avrupa devletleri Ermenileri kışkırttı. Ermeniler Osmanlı'yı alıp yeni devlet kurmak istiyorlardı... Yapamadılar. Yapamayacaklar. Yaptırmayacağız.

Teşekkürler + 1
Alt 05-05-2008, 22:45   #5
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
bizim yöredeki ermenilere ne oldu onları yazmamıslar

bağı kazıyorum her sene bir küp buluyorum boş çıkıyor nafile bunlar 5 parasız bi milletmis
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2008, 14:34   #6
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Lanet olasıcalar sonsuza kadar çılgın ateşte kaynar su irin içecekler iğrenç kokulu bitkiler yiyecekler. Bir karış burdan toprak alamayacaklar. Bunu hazırlayanlardan Allah razı olsun. Bunu bir çok dile çevirip heryere ulaştırmamız lazım ! Deccalin itlerine rahat nefes alma bitmiştir. PKK nında üst düzey yöneticilerinin ermeni olduğu haberleri çıkmıştı gazetelerde. Bir acı gerçek varki bunların Türkiyede kalanları sebataycılarla birlikte devletimize sızdılar ve birliktelerdi hep.
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2008, 16:05   #7
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Dost kötü günde belli olur...

Ermeniler en iyi dönemlerimizde devletin sırtından geçinip kademelere geçirildiler hatta vezir yapıldılar!
Ülkenin en gelir getiren mesleklerini ellerinde tuttular!
Askerlikten muaf tutuldular!
Türk'ün çektiği sıkıntının hiçbirini çekmediler...
Ama en zor zamanımızda arkamızdan vurdular!

Ermenilerin hiçbir saldırıya uğramadığına inanmıyorum...Mutlaka onlarda saldırya uğramış ve acılar yaşamıştır ama bize yaşattıklarının bedeli olarak!

Anadolu'nun evladı Çanakkale'de ve Sakarya'da canını vermeye gidecek!
Sen onun yalnız bıraktığı ailesine çocuğuna saldıracak ve katledeceksin!
Evini barkını yıkıp köyünü yakacaksın!
Bunları Anadolu'nun gençleri geri dönmeyecek ve savaşta yenilecek umuduyla yapacaksın üstelik!
Ama o gençler savaştan galip ayrılıp evine döndüğü manzara karşısında senden intikam almayacak öyle mi?

Herkes yaptığı pisliğin cezasını hem bu dünyada hem diğer dünyada çekmiştir ve çekecektir...Bu ilahi adalettir!

Bir Ermeni'ye ırkı yüzünden düşman olamam ancak hiçbirini sevmiyorum ve sevemem de...
Alt 05-06-2008, 16:17   #8
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Olaya sizin kadar sağduyulu yaklaşmam mümkün değil yalçın abi...

Geçmişte yaşanılanlar silinemez ve bu yaşanılanlarda gelecekte birbirine duyulacak güveni imkansız kılıyor ne yazık ki...
Alt 05-06-2008, 16:19   #9
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
bunları yaptıkları halde hala nasıl ermeni soykırımından bahsedebiliyorlar anlamıyorum >
BaDe_EsNa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)