AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-21-2010, 16:36   #1
Kullanıcı Adı
simit
Standart Her sesi güzele ''sanatçı'' denirse..
Her sesi güzele ''sanatçı'' denirse...

Türkiye sözde sanatçı bolluğu yaşıyor. Eline mikrofon alan sanatçıyım diye ortalıkta dolaşıyor.
Kimi, sanatçı olmak için ninesi yaşındaki kadının evlilik teklifini kabul ediyor, kimi torunu yaşındaki küçük kızlara çirkin sözler söylüyor... Toplum ise, her sesi güzeli "sanatçı" diye belleyip bağrına basıyor...

8sutun
Topluma hiç bir şey vermeyen ancak toplumdan çok şey alan bu türler sürekli çirkinlikleriyle gündeme geliyorlar...

İçinden çıktıkları toplumun değer yargılarından bi haber bu kişiler, seslerinin güzelliğini "sanatçı" olmak için yeterli bir neden olarak görüyorlar.

İşin en vahim yanı ise toplumun bu türleri sanatçı olarak görmesi.

Kimisi Kurban Bayramını bir gelenek sanıp kurban kesilmesini "hayvanların öldürülmesi" olarak görür, kimisi ise Kurban Bayramını bir eğlence olarak görüp sahneye çıktığında küçük hayranlarına hakaretler eder...

İŞTE BUNUN SON ÖRNEĞİ

Bunun son örneği bayramın son günü Dalaman'da yaşandı. Dalaman'da bir otelde konser veren İbrahim Tatlıses, küçük bir hayranı için mikrofondan “Vay küçük o.....” dedi...
Üstelik o sırada salonda Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da vardı.

Türkücü İbrahim Tatlıses, bayramın son günü sahneye çıktığı Muğla’nın Dalaman İlçesi’ndeki bir otelde büyük bir gafa imza attı.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da izleyiciler arasında bulunduğu konserde ünlü şarkıcı, piste 10-12 yaşlarında bir kız çocuğunu çıkardı.
Küçük hayranıyla bir süre sohbet eden ve istediği parçayı seslendiren İbrahim Tatlıses, küçük kız pistten inerken “Bu beni çok seviyor, 2 yaşından beri beni takip ediyor.
Bodrum’a geldi, Antalya’ya geldi” dedi. Küçük kız, uzaktan Tatlıses’e bağırarak “Antalya’ya gelmedim” diye seslendi. Bu sözler üzerine Tatlıses, mikrofondan küçük kıza “Vay küçük o.....” dedi.
İbrahim Tatlıses’in bu sözleri karşısında hem küçük kız, hemailesi, hemde salonda bulunan izleyiciler büyük şok yaşadı.

SEYİRCİDEN TEPKİ
Ailesi oturdukları yerden Tatlıses’e tepki gösterirken küçük kız gözyaşlarına boğuldu.
Programı izleyen yaklaşık 800 kişiden bir bölümü salonu terk ederken, bir kısımizleyici de “Kızdan özür dile” diyerek İbrahim Tatlıses’e çağrıda bulundu.
Aileyi araya giren Kültür Bakanı Ertuğrul Günay ve otel yönetimi zorlukla sakinleştirebildi.

"ELLERİNİ ÖPTÜM BENİ AFFETTİ"
Konserine ara verip kulise giren İbrahim Tatlıses, yeniden sahneye geldiğinde şu açıklamayı yaptı: “Küçük kızımız bana küsmüş, içeride ağlıyordu. ‘Sen bana küfür etmişsin’ dedi. ‘Vallahi billahi küfür etmedim’ dedim. Ellerini öptüm, beni affetti.”
Konser sonuna kadar salondan ayrılmayan küçük kızın ailesi, konser sonrası sinirli şekilde odalarına gitti.

kaynak :
http://www.8sutun.com/Her-sesi-g%C3%...rse_94402.html

simit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)