![]() |
#1 |
![]() Selamunaleyküm değerli kardeşlerim. Forumdaki kardeşlerimizin her biri günde bir Fatiha okusa okunan fatihalarıda forumdaki kardeşlerimizin arkadaşı,akrabası veya yakınlarından biris vefat eden kişilere yollamış oluruz. Bu forumda dua ve hatim sorumluları varmı bilmiyorum.Okunan Fatihaları forum zimmetine aldıktan sonra vefat eden kardeşlerimizin yakınlarının ruhlarına yollayalım. Bu uygulamayı bir forumdagördüm(forumun ismini vermeyi belki yönetim uygun görmez) çok hoşuma bu forumada açayım dedim. 1. بسم الله الرحمن الرحيم Bismillāhirahmānirahīm Rahmân Rahîm Allah ismiyle/ adına. 2. الحمد لله رب العلمين Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Hamd âlemlerin Rabbi,Allah'-a/-için dır. 3. الرحمن الرحيم Errahmânir'rahim. Rahmân Rahim, 4. ملك يوم الدين Mâliki yevmiddin. Din gününün maliki(sahibi). 5. اياك نعبد واياك نستعين İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, Ancak sana kulluk ederiz ve ancak senden yardım dileriz. 6. اهدنا الصرط المستقيم İhdinessırâtel müstakîm. Bizi müstakim/doğru/doğruluğu isteyenin yol(un)a hidayet eyle. 7. صرط الذين انعمت عليهم غير المغضوب عليهم ولا الضالين Sırâtallezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn. Kendilerine nimet verdiğin mutlu kimselerin yoluna; gazaba uğramışların ve o sapmışların yoluna değil.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu çok güzel bir uygulama kardeşim...seni tebrik ederim..Allah razı olsun...
sen varya mükemmel bir çocuksun.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() 1. بسم الله الرحمن الرحيم Bismillāhirahmānirahīm Rahmân Rahîm Allah ismiyle/ adına. 2. الحمد لله رب العلمين Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Hamd âlemlerin Rabbi,Allah'-a/-için dır. 3. الرحمن الرحيم Errahmânir'rahim. Rahmân Rahim, 4. ملك يوم الدين Mâliki yevmiddin. Din gününün maliki(sahibi). 5. اياك نعبد واياك نستعين İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, Ancak sana kulluk ederiz ve ancak senden yardım dileriz. 6. اهدنا الصرط المستقيم İhdinessırâtel müstakîm. Bizi müstakim/doğru/doğruluğu isteyenin yol(un)a hidayet eyle. 7. صرط الذين انعمت عليهم غير المغضوب عليهم ولا الضالين Sırâtallezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn. Kendilerine nimet verdiğin mutlu kimselerin yoluna; gazaba uğramışların ve o sapmışların yoluna değil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Cok Güzel bir Fikir Tebrik Ederim
Saadetle kal |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() 1. بسم الله الرحمن الرحيم Bismillāhirahmānirahīm Rahmân Rahîm Allah ismiyle/ adına. 2. الحمد لله رب العلمين Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Hamd âlemlerin Rabbi,Allah'-a/-için dır. 3. الرحمن الرحيم Errahmânir'rahim. Rahmân Rahim, 4. ملك يوم الدين Mâliki yevmiddin. Din gününün maliki(sahibi). 5. اياك نعبد واياك نستعين İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, Ancak sana kulluk ederiz ve ancak senden yardım dileriz. 6. اهدنا الصرط المستقيم İhdinessırâtel müstakîm. Bizi müstakim/doğru/doğruluğu isteyenin yol(un)a hidayet eyle. 7. صرط الذين انعمت عليهم غير المغضوب عليهم ولا الضالين Sırâtallezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn. Kendilerine nimet verdiğin mutlu kimselerin yoluna; gazaba uğramışların ve o sapmışların yoluna değil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() çok güzel bir fikir allahı anmak ve dua etmek..allah razı olsun..
rabbim ak tan. ve haktan ayırmasın... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() 1. بسم الله الرحمن الرحيم Bismillāhirahmānirahīm Rahmân Rahîm Allah ismiyle/ adına. 2. الحمد لله رب العلمين Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Hamd âlemlerin Rabbi,Allah'-a/-için dır. 3. الرحمن الرحيم Errahmânir'rahim. Rahmân Rahim, 4. ملك يوم الدين Mâliki yevmiddin. Din gününün maliki(sahibi). 5. اياك نعبد واياك نستعين İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, Ancak sana kulluk ederiz ve ancak senden yardım dileriz. 6. اهدنا الصرط المستقيم İhdinessırâtel müstakîm. Bizi müstakim/doğru/doğruluğu isteyenin yol(un)a hidayet eyle. 7. صرط الذين انعمت عليهم غير المغضوب عليهم ولا الضالين Sırâtallezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn. Kendilerine nimet verdiğin mutlu kimselerin yoluna; gazaba uğramışların ve o sapmışların yoluna değil. ![]() __________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|