05-16-2008, 11:49 | #1 |
Herkese Cevabını Vereceğiz
Arkadaşlar bir projemi sunuyorum.
Daha önce böyle bir şey yapılmış olabilir ama bu farklıdır diğerlerine göre. Sanal Akıncılar projemizde olan arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerimle bir site tasarlayalım, sadece AK Partimize gelen iftiralara, suçlamalara, hakaretlere o siteden yanıt verelim. Görselliğe, animasyona, jsleri çok kullanalım. Projenin Amacı: Ak Parti'yi suçlayan onlarca siteye cevap vermek, Ak Parti'nin gerçek amacının ne olduğunu muhalefetin beynine sokmak, Sanal Dünyada fazla aktif olmayan ekibimizin sesini tam olarak yayabilmek, yani bizim kendimizi övdüğümüz site sayımız fazla değil, fakat bize saldıran kişilerin site sayısı bizimkisinden daha çok. Ben bu konuca akcevaplar.com veya akgercekler.com gibi bir adres ile herkese belgelendirme ile cevap verilmesini düşünüyorum... Proje Nasıl işler? Arkadaşlar Wordpress sistemini kurabiliriz her üyeye YAzar yetkisi verir her üyenin yazdığı belgelendirmeyi admin onaylar ve o üyenin yazısı anasayfada görüntülenir. Projede kimler olabilir? Projede herkes olabilir. Çünkü halka açık bir blog kurup sadece Ak Parti'yi savunan metinler, suçlamalara karşı belgelendirmeler yayımlanacak. Not: Tam olarak demek istediğimi anlatamadım fakat amacım kısaca internetteki Karşıt görüşlülere, bizi suçlayanlara karşı cevap veren bir sistem kurmak...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-28-2010, 11:51 | #2 | |
Alıntı:
AK Gerçekler diye bi site açılması, Herkese Cevabının Verilmesi ve Wordpress tabanlı olmsasından bahsedilmiş.. Valla olsaydın da gelip görseydin, bu adımlar aynen atıldı. (: Ama burayı şimdi gördüm, o da tevafuk oldu.. (: |
||
06-04-2011, 03:18 | #3 |
Gereksiz, anlamsız ve topluma faydası olmayan bir proje/düşünce..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|