08-17-2010, 02:50 | #1 |
Herkesten samimi cevaplar bekliyorum..
Basligi bilerek farkli yaptim ki konu dikkat ceksin.. arkadaslar saat su anda gecenin 1 i ve beni uyku tutmadi, bari sahuru yapip yatayim dedim..
basbakanimiz bu aksam sansürsüz aldi programa katildi onu dinlerken bazen gözlerim doldu, bazen tebessüm ettim, bazen gururlandim.. ama sunu merak ettim bizim basbakanimiza olan sevgimizin kaynagi nedir, neden onu seviyoruz acaba halkin bu büyük teveccühü nedendir.. peki ya yarin basbanimiz muhalefete düsse yine ayni sevgiyi göstecek miyiz? yoksa yasasin yeni kral mi diyecegiz.. evet milli görüscülere bazen kiziyoruz, elestiriyoruz ama liderleri kac yasina gitmesine ragmen baglilar hatta o kadar baglilarki partilerine büyük ivme kazandiran numan kurtulmusu bir anda silebiliyorlar.. peki ya biz erdogani ne kadar seviyoruz, ne kadar onu lider olarak benimsedik, ne kadar dava adami olabildik.. yoksa aman canim bizler körü körüne birine baglanmayiz bugün ak partiliyiz yarin pak partiliyiz mi diyoruz.. tayyib gider habib gelirmi diyoruz.. acikcasi ben kendi adima öyle körü körüne liderlere baglanmam ama suda bir gercekki türkiyeye erdogan gibi liderler 30 yilda bir geliyor ve kiymetini bilmeliyiz ona iyi gününde degil her zaman destek vermeliyiz.. cünkü ben inanmiyorum ki erdogan kasti olarak hata yapsin, ben inanmiyorum ki erdogan bu ülkenin hayrina olmayan birseye adim atsin!.. peki sizler ne düsünüyorsunuz, bu konuda samimi görüslerinizi lütfen paylasin..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-17-2010, 03:05 | #2 |
Dini yönden söylersek; Allah vergisi, Muhammedül Emin karakterli.
Psikolojik yönden; Bir psişik insanlara ulaşabiliyor, herkesde kendini bulduruyor. Sosyolojik yönden; Bir lider, Karizmatik, İmajı olan birisi. Sağ Davacılar yönünden; Duaların sonucu. Benim açımdan; Modern Fatih. Bunların birleşmiş hali. |
|
08-17-2010, 03:06 | #3 |
İzleyenler bi özet geçebilirmi...
Maalesef Teravih saatine denk geldiği için izleyemedim... |
|
08-17-2010, 04:36 | #4 |
Daha faydalı olacağına inandığımız başka bir siyasetçiye oy vermek demokratik yaşamın bir gereğidir. Buna zaten kimsenin itirazı olduğunu zannetmiyorum. Ancak başbakanımız ülke tarihine ismini altın harflerle yazdırmış büyük bir liderdir. Ülkemizin kaderi onunla büyük bir değişime girdi. Eminim bundan elli yıl sonra da onun ismi saygıyla anılacaktır. Hangi zamanda olursa olsun, ister şimdi ister yüz yıl sonra, herkes onun ismini saygı ile anmalıdır. Biz Ak Partililer ise değil saygıda kusur etmek, böyle bir liderin çağdaşı olmakla gurur duymalıyız.
Ben Ak Partiye gönül veren insanların vefasız olmadığına inanıyorum. |
|
08-17-2010, 05:07 | #5 |
|
|
08-17-2010, 11:13 | #6 |
Benim için onu sevmemin bir çok sebebi var en önemlisi...
O bir İmam Hatipli... Kim ne derse desin o bir vatan aşığı... O bizden birisi... şimdiye kadar hangi başbakan aniden bir vatandaşın evine, bir taksi durağına, bir kuruyemiş dükkanına girmiş... oradakilerle sohbet etmiş... ben Erdoğan gelene kadar çok Başbakan gördüm... erbakanda dahil hiç birsi bu kadar alçakgönüldü değildi.... Sevgiler karşılıklıdır Erdoğan samimi bir şekilde halkı sevdiği sürece halkda Erdoğanı sevecektir.... Bu karşılıklı lafını klasik olrak demedim gerçektende öyledir... Mitinglerde sohbetlerde Başbakanın ne konuştuğunu neyi anlattığını bırakıp şöyle bir durusunu vucut dilene hareketlerine baktığımızda ve diğerleriyle kıyasladığımızda zaten herşey ortaya çıkıyor.... Ahmet abi demişsinya muhalefete düşünce yine aynı şekilde severmiyiz diye.... Başkasını bilmem ama ben bu adamı ilk İstanbul belediye başkanı olduğunda tanıdım ve o zaman sevdim... O şiiri okuyunca ünvanının ne olduğu önemli değildi.... ama bu şarkı burada bitmez dedi geldi geri... Her hareketi benim içimdeki sevgisini artırıyor.... Ve şunuda söyleyim ki Başbakanımız bu partinin başında yada yanında bulunduğu sürece Muhalefet bize chpnin iktidara olduğu kadar uzak.... Tam ifade edemesemde yazar değiliz ki ancak bu kadar yazabildiğimiz işte... |
|
08-17-2010, 11:19 | #7 |
Nasıl izah edilebilir ki.
Devasal evren hatipliğinin yanında . İnsana dair ,maddeye dair siyasete dair daha doğrusu her alanda dair o kadar geniş arazisi var ki . Arazisinde gezinen herkesi tatmin edebilen. İnsanın duygularını depolayabileceği koca soğuk hava deposu sanki mubarek. Yeşeren ümitlerin hatta yeşermesi gerekli ama fidan halindeki tohumların köklerine pompalanan envay çeşit besin kaynağı gibi ruh hali yokmu. Bir çok kez onu uzak tan yakından takip etmenin hazzı ile aylarca oynaştığımı bilirim. Onun bedeninde raks etmek onun ulvi dini siyasi bilgilerinden kırıntı halinde nemalanmak herhalde bir bedenin en doğal arzusudur. Yıllarca birikmiş dağ haline gelen sorunların üstesinden gelebilmek için manevi olarak ya vehbi ilim sahibi olmak yada eksra lütüflara mazhar olmuş gibi manevi atmosfere kanca atmanın kolaylığı ile rahmetin cilvesine kuşanmışlığının hissi yokmu . Gönlü millet için gönlü devlet için gönlü islam için gönlü insan iiçin atan bütün bedenlerin ev sahibi gibi vakur duruşu yokmu . Belkide halktan yani bizden biri olması onu anlamamız onu yaşamamız için bize yol haritası kusuyor. Arkasından gelecek nesle sanki bir asır hiç bir iş yapmadan rahat ve huzur içinde yaşayacak alanı oluşturması ne ile izah edilebilir ki . kendi sınırlarını aşarak dünya insanlığına merhem olma duruşu tavrı tam bir evren insanına işaret ediyor. Seviyorum başbakanımı. Abi konu çok güzel aslında çok farklı ,güzel, özel şeyler söylenir Başbakanımız için zamanımın kısıtlığı yüzünden şimdilik bu noktada kalsın. |
|
08-17-2010, 11:31 | #8 |
Siyasi liderimiz olarak bakarsak siyasi zekasını ve kurnazlığını seviyorum neyi ne zaman söyleyeceğini bilen.SOn söyleyeceğini ilk söylemeyen ender liderlerdendir .Kişi akıllı ve süper zekalı olabilir ama liderlik bambaşka bişey RABBİM bu güzelliği herkese nasip etmiyor işte.
Gençliğinden bu yana siyaset içinde olması nerde nasıl davranacağını bilmesini çok iyi becerebiliyor.Günümüzdeki ve geçmişteki bazı parti liderlerine bakarsak içlerinde Kolej ve özel okul mezunu olmayan bir liderdir diyebiliriz.Halkın içinden gelmesi ve belediye başkanlığı yaparak sorunları iyi analiz etmesi liderlik vasfını güçlendiriyor. Samimi oluşu bide üstüne karizmatikliği eklenince etkilenmemekelde değil açıkca söylemek gerekirse bugün Ak partiye oy verenlerin büyük bir kısmı samimiyeti ve karizmasına oy verebiliyor diyebiliriz.Zaten Türkiye insanı iki lafa bakarak oy vermiyormu? Recep Tayyip Erdoğan iktidarda nasıl ise muhalefette bile aynı kalabilirse ikinci bir muhalefet göreceğini sanmıyorum.Halkımız geçmişteki sahte siyasetciklerin yalan ve dolanlarından bıktıkları için artık kime nasıl güveneceklerini tam olarak bilemiyorlar istismara açıktırlar.Kişilerin hatası üzerine fazla gitmemesi elinden geldiği kadar üstünü örtmeye çalışması bile sevmek için yeterlidir. Kısacası Ben Başbakanın en çok siyasetteki kurnazlığını ve zekasını seviyorum beni Akpartiye çekende bu özelliğidir tatlı serttir. |
|
08-17-2010, 11:31 | #9 |
Ben Ak parti'de 4yıldır İlçe Sekreterliği yapmaktayım.Benim dışımda bir çok genç arkadaşımla aynı fikirdeyiz. Eğer Recep Tayyip ERDOĞAN olmasaydı biz belki de siyaseti bu kadar sevemezdik.O'nun dik duruşu,tüm dünyaya kafa tutuşu,bakışı,gülüşü,ağlayışı hatta kızmasın da dahi çok büyük anlamlar var. Zekasına da hayranı En çok el hareketlerine dikkat etmişimdir. Ellerini kaldırıp avuç içlerini göstererek kendini öyle güzel dinletiyor ki hayatımda zevk alarak dinlediğim tek lider.Ak Parti'nin başında o olmasaydı bu denli bağlı olur muydum bilemiyorum ama o olmadan Ak Parti düşünemiyorum şahsen. Başbakanımızın gitmesini istemiyorum tamam çok yıprattılar 9 senede dinlenmesi gerekli belki de ama ben onu hep ekranda yada saha da görmek istiyorum.Eğer bir gün siyaseti bıraksa dahi bugün ki değeri nasılsa o gün de aynı olacağına ben yürekten inanıyorum. (umarım bırakmaz) Hatta forumca ziyaretine bile gidebiliriz |
|
08-17-2010, 11:32 | #10 |
sagolasiniz arkadaslar cok güzel paylasimlarda bulunmussunuz.. demek ki biz bu yola cikarken islanmayida göz önüne almisiz..
sevgimiz birilerin ki gibi yapmacik degil kaldiki bazilarimiz hükümetin icraatlarindan zarar bile görmüs olabiliriz ama onlarin samimiyetine o kadar inanmisiz ki altinda art niyet aramamisiz, küsmemisiz, darilmamisiz.. evet cogumuz bir cok basbakan gördük ama ilk defa bizim basbakanimiz diyebilecegimiz birisi basta ve böyleleri ancak 30 yilda bir gelir.. evet gül, arinc, davutoglu, kilic cok iyi siyasetciler, cok iyi devlet adamlari, karakterli insanlar ama acik söyleyim basbakanimizin yeri bence cok ama cok ayri.. onu tv de göreyim tv ye odaklaniyorum onu dinlemekten aldigim hazzi ancak sizler anlarsiniz o konustukca "konus be tayyib baba" deme gururunu acik siz dava kardeslerim anlar.. evet dava kardesleri diyorum kimileri bu hareketi kisa vadeli bir hareket, gecici bir hefes, kilicdaroglu gibi sisirilmis bir balon gördü ama biz 8 yili devirdik, 4 secimi geride biraktik, bir kapatma davasini, bir cok illegal askeri ve yargi darbesini beraber atlattik.. insallah bu inanc, bu azim bizdeyken ve bu ak kadroda burada oldugu sürece ülkemizin gelecegi aydinlik diye düsünüyorum.. Konu Mavera tarafından (08-17-2010 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|