03-17-2008, 01:26 | #1 |
(: Hiç mi pozitif birşey yok ?
Adam, kisa bir sure once Yurtdisindaki calismalara katilmak icin ayrildigi evine telefon eder. Telefona bakan bahcivana sorar: 'Nasil her sey yolunda mi?'
- Yolunda. Yolunda. Yalniz, kuregin sapi kirildi onu tamir etmeye calisiyorum. - Neden kirildi? - Kopeginize mezar kazarken, zorlamisim, bu yuzden kirildi. - Neee! Sevgili kopegim oldu mu? - Havuza dustu oldu. - Benim kopegim cok iyi yuzerdi; nasil havuzda olur? - Ama havuzun suyu bosalmisti, betona cakildi; bu yuzden boynu kirilip, hayatini kaybetti. - Daha havuzu yeni doldurtmustum. Neden bosalttiniz? - Biz degil itfaiyeciler bosaltti. Cunku evdeki yangini sondurmek icin ilâve suya ihtiyac duydular. - Evde yangin mi cikti? - Evet efendim. Annenizin vefati dolayisiyla cok sayida insan geldi. Bir sigara izmaritinden kâgitlar, ardindan da perde tutusmus. O kalabalikta farkina varamadik. - Annem nasil oldu? Sapasaglamdi. - Haklisiniz. Biz de sasirdik ama.. - Yahu hic pozitif bir haber yok mu? Bunaldim artik. - Olmaz olur mu? Var tabii. Gecen gun siz AIDS testi yaptirmistiniz ya.. Saglik Merkezinden o testin sonuclarinin pozitif ciktigini bildirdiler.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-17-2008, 01:31 | #2 |
Berrrbatt :D :D :D
Sonu hele :o + canım ;) |
|
03-17-2008, 01:52 | #3 | |
Alıntı: