AK Gençliğin Buluşma Noktası
Star ve HaberTurk "Star" ve "HaberTurk" gazetesi köşe yazıları.

Stil
Seçenekler

Alt 07-12-2011, 21:26   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Hikmet Genç - Yemin Ederim Siz Salaksınız!...
Hikmet Genç

Yemin ederim siz salaksınız!...

İnşallah.., bi’iznillah.., kısmetse.., umulur ki.., kuvvetle muhtemel.., öngörülen o ki.., CHP bugün ‘Meclis’e gelecek ve yemin edecek!...
Neden yahu?...
Geçen haftadan bu yana ne değişti ki?!..
Mazhar Alanson’un ‘şapkasız çıkmam abi!..’ inadı gibi, ‘Ergenekon sanıkları arkadaşlar çıkmadan yemin etmem abi!..’ diyerek inatlaşan CHP’yi ikna eden bir şey mi oldu?...
Ha, Cemil Çiçek’le görüştüler... Görüşmeler çok olumlu geçmiş.. Ufukta çözüm görünüyormuş!...
Neymiş o ufukta görünen?.. Bilen var mı?!..
Ben bu işten hiç bir şey anlamadım arkadaş...
Erdoğan; ‘Kimse yasaları yarma harekâtına girmesin.. Ve bizden de buna yönelik kimse bir destek beklemesin..’ diyerek net bir tavır ortaya koyuyor...
Kılıçdaroğlu ise; ‘Arkadaşlarımız çalışıyor.. Bir iki gün içerisinde bu sorun çözülecek..’ diyor..
Fesüphanallah!...
Be mübarek adam, madem arkadaşlar çalışınca(!) bir iki gün içinde sorun çözülüyor, geçen hafta başlasalardı ya çalışmaya!...
Daha ilk günden itibaren AK Parti’nin ‘kuyuya taşı kim attıysa, o çıkarsın..’ duruşu size bir şey ifade etmedi mi?...
Dedim ya, aslında değişen hiç bir şey yok... Ama görünen o ki, CHP, karizmayı çizdirmeden yemin etmenin yollarını arıyor... Çaktırmadan çark edecekler yani!... ( Çaktırın be arkadaş, alışkınız nasıl olsa!..)
Tamam tamam.., biz bakmıyoruz!.. Buyursunlar, Meclis’e gelip yemin etsinler!...

Peki CHP’nin ne yapıp edip bir an önce yemin etmenin yolunu bulmak zorunda kalmasının sebebi ne ?.. (Hey güzel Allahım!.., şu sorduğumuza bakın.. CHP kendi topuğuna nasıl sıkmışsa artık!..)
Sebep belli... CHP tabanında ve de tavanındaki rahatsızlık!..
Baykal ‘Mazallah, AK Parti’nin oyu yüzde 60’a dayanır..’ diye uyarıyor...
CHP Parti Meclisi Üyeleri kaygılı.. Bu işi uzatmadan ‘bir an önce yemin edelim’ diyorlar...
Seçim sonrası hayal kırıklığına uğramış CHP seçmeni ise tepkili..
Bugün seçim olsa araştırması yapan şirketler CHP’nin yüzde 20’lere gerilediğini, AK Parti’nin yüzde 55’lere yükseldiğini iddia ediyor...
Buyrun candaş abilerim ablalarım!...
Ülkeyi kurtaracak büyük lider..’ diye Kılıçdaroğlu’nu yutturmaya çalıştığınızda ‘siz harbiden salaksınız’ demiştim!... Bana kızmış, köşelerinizden cevap vermiştiniz...
Hadi bakalım, şimdi yemin ettiriverin de kurtarın CHP’yi şu dertten...
Ama yok.., siz ümitsiz vak’asınız!.. Hâlâ akıllanmadınız..
Bir siyasi partinin karizmayı çizdirmeden mecliste yemin etmenin yollarını aramak zorunda kalmasındaki garabeti görmezden gelip hâlâ iktidara çakıyorsunuz ya...
Onlar etmedi ama aha da ben ediyorum..
Yemin ederim siz salaksınız!...

Kaynak:
http://www.stargazete.com/politika/y...ber-365844.htm

Star 11.07.2011

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-12-2011, 21:51   #2
Kullanıcı Adı
rizzelli
....
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2011, 22:12   #3
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Şahsen ben çok üzüldüm yemin etmelerine. Şurda ne güzel 3 gün kalmıştı. Paşa paşa seçime gidecekler ve bir yenilgi daha sandıktan alıvereceklerdi ama birileri gözlerini açtı bu cehape zihniyetinin. Sanki onlar mecliste yokken karalar alınmadı..Pehh... Gereksiz insan toplulukları halkın huzurnu bozmaktan başka ne yapıyorşar ki bu fikirsizler... ! Yazarımızın da diline ,gönlüne sağlık. Çok keyifle okudum
Paylaşım için teşekkkürler kardeşim +
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2011, 22:14   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şahsen ben çok üzüldüm yemin etmelerine. Şurda ne güzel 3 gün kalmıştı. Paşa paşa seçime gidecekler ve bir yenilgi daha sandıktan alıvereceklerdi ama birileri gözlerini açtı bu cehape zihniyetinin. Sanki onlar mecliste yokken karalar alınmadı..Pehh... Gereksiz insan toplulukları halkın huzurnu bozmaktan başka ne yapıyorşar ki bu fikirsizler... ! Yazarımızın da diline ,gönlüne sağlık. Çok keyifle okudum
Paylaşım için teşekkkürler kardeşim +
Rica ederim Ak Kelebek.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)