AK Gençliğin Buluşma Noktası
Fenerbahçe (FB) AK Parti Forum Fenerbahçeliler !

Stil
Seçenekler

Alt 11-12-2008, 13:19   #1
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Thumbs up Hıncal Uluç: GS Fener'i Rüyasında Yener!

Hıncal Uluç Fenerbahçe Galatasaray derbisini G.Saray Fener'i Kadıköy'de ancak rüyasında yener sözleri ile yorumladı.

Hıncal Uluç hafta sonu oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisini değerlendirdi. Uluç "G.Saray Fener'i Kadıköy'de ancak rüyasında yener" dedi. Uluç köşesinde şunları yazdı;

Derbide hakemin tartışmalı kararları vardı. Özellikle de çift vuruş verdiği gerekçesiyle Lincoln'ün golünü iptal etmesi maça damga vurdu. Skibbe faulün tek vuruş gerektirdiğini söyledi. Göçek'in bu kararını ve genel yönetimini nasıl buldunuz?

Hakem mükemmeldi. Bir Fenerbahçe-Galatasaray maçı için olabilecek en mükemmel hakemdi. İlla bir eleştiri yapmak gerekirse; kırmızı kart çıkarmamaya kararlı gibiydi. Bazı ikinci sarı kartlarda hoşgörülü davrandı. Bir de doğrudan kırmızı olabilecek bazı pozisyonları sarıyla geçiştirdi ki buradaki yorumu da Galatasaray'a yaradı. Yani hak edilen kırmızı kartlar çıksaydı Fenerbahçe sahadan 10 kişi çıkardı.

Ama Galatasaray 7 kişinin altına düşebilirdi. Yoksa fevkalade iyi maç yönetti. Türkiye'nin iyi bir hakem kazandığını söyleyebiliriz. Çift vuruş kararı doğru ya da yanlış. Tek vuruş verse Fenerbahçe ona göre baraj yapacak belki de gol olmayacak. Herkes 'çift vuruş' diye bekliyor topu; Lincoln'ün dışında. Bir de Volkan. Uçtu o topa. Dokunsa gol olacak. Türkiye'de bu hata çok yapılıyor. Hareketin esası çift vuruş gerektiren tehlikeli hareket ama bunda temas varsa faule dönüşmüştür. Bütün hakemlerimiz nedense adamın alnına tabanla girildiği halde 'ayak kaldırmadan' çift vuruş veriyor, alnına taban vurmadan faul değil. Türkiye'de bu hata çok yapılıyor. Bunlardan birini yaptı. Ama hakem çift vuruş verdiği halde 'Ben tek vuruşla gol atarım' diye bir şey olur mu?

Galatasaray, Fenerbahçe kötü bir dönemde de olsa Kadıköy'de maç kazanamıyor. 4-1'lik mağlubiyetin ardından bir Galatasaraylı olarak neler hissettiniz? Bu anlamda yakınlarınızdan herhangi bir taciz var mıydı?

Pazar günü öğleden sonra TÜYAP'ta imza günüm vardı. Bir okuyucum geldi, "Hıncal ağabey, dün gece rüyamda gördüm. Galatasaray, Fener'i 3-1 yeniyordu" dedi. Ben de dedim ki "Çok talihlisin. Galatasaray, Fenerbahçe'yi sadece rüyada yeniyor." Yani öğleden sonra dahi Fenerbahçe'yi orada yenmenin bir rüya olduğunu biliyordum. Bu muhteşem kadroya rağmen.

Beşiktaş'la ilgili neler söyleyeceksiniz? Kocaeli karşısında 2-0 geriye düştü ama geriden gelip 5-2 kazanmasını bildi.

Takım ile mahalle takımının farkı bu. Bu kadar açık. Galatasaray 2-0 geriye düşse 5 yerdi. Beşiktaş 5 attı. Çünkü Beşiktaş'ın kenarında da takımın içinde de 'Hadi çocuklar. Gol yememiz önemli değil' diyecek ve buna inandıracak adamlar var. Fazla lafa gerek yok.

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-12-2008, 14:41   #2
Kullanıcı Adı
mc_metin_055
bu adam 180 derece dönek diger yorumlarına bakılırsa galatasaray'ı savunuyodu simdi fenerbahce'ye gecmis
mc_metin_055 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2008, 14:50   #3
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
valla dönek mi mönek mi bilmiyorum ama çok güzel bir tespitte bulunmuş bence

bu arada resimdeki hali de çok güzel. eliyle 6 işaretini yapıyor :D
Alt 11-12-2008, 14:53   #4
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
sevmem bu adamı ama güzel yorumdu teşekkürler murat
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2008, 14:58   #5
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
yaptığımız teşekkürleri, artılarımızla süslesek daha güzel olur bence
Alt 11-12-2008, 15:00   #6
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
bende ne zaman hatırlatacak diyordum tamam verdim artını
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2008, 16:16   #7
Kullanıcı Adı
Gölge
Talking Aragonesi alana Volkan Selçuk Bedava .....

kimse kusura bakmasın ama döneklik konusunda kimse fenerbahçelileri geçemez daha düne kadar ne diyordunuz aragonesi alana bedava futbolcu veriyordunuz şimdi bir anda ligin kralı oldunuz fenerbahçe ile yanar döner saatler diyorum bende o zaman Hıncal Uluç'u bende sevmem ama döneklik konusu gelince kimin lider olduğu hemen koyarım ortaya
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2008, 16:50   #8
Kullanıcı Adı
politikaci
Ne kişiliksiz biri,,maçtan önce ne diyordu? şimdi ne diyor,,rezil etme kendini millete.."konuştukça batıyorsun" değil bu "battıkça konuşuyorsun" ..
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-12-2008, 21:47   #9
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
bende sevmem bu adamı ama doğru konuştu mu hakkını da veririm

bu yüzyılda daha tek bir beraberliğiniz yok saracoğlunda

adam haklı yani. destekli bir yorum olmuş.
Alt 11-13-2008, 13:51   #10
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
sizde amma başarıya susamış insanlarsınız, bu yüzyılda beraberliğimiz bile yokmuşş..senede zaten 1 maç yapılıyor , o maçtada kazanmak için elinizden gelen gelmeyen herşeyi yaparak yeniyorsunuz..kadıköyde oynan son 8 maçta diyeceksiniz..O zaman bende şöyle birşey sorayım fener galatasarayı Türkiye kupasında kaç yıldır eleyemiyor ?? 11 yerli oyuncuyla çıktığımızda kadıköye peki neden yenemediniz geçen sene ??

siz 3 puanlık galibiyetlerle sevinin, biz başarıya bileğimizin hakkıyla doymuşuz.. başkanınız 7-8 gayri milli oyuncunun yanında başka neler yapabilir bunu düşünmeye devam etsin..başka çünkü paranızla rezil olmaktan kurtulamayacaksınız..

şu hıncal uluç denen adam defolsun gitsin başka takımı tutsun
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)