AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-05-2008, 14:54   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Hisarcıklıoğlu Anında Çark Etti
Sinan Aygün gözaltına alınınca demediğini bırakmayan Rifat Hisarcıklıoğlu, "tutuklama" kararı gelince anında çark etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün'ün Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanması ile ilgili olarak, “Türk adaletine güveniyoruz. Doğru ortaya çıkacaktır” dedi.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde düzenlenen İslam Konferansı Teşkilatı Uzmanlar Toplantısı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hisarcıklıoğlu, gözaltına alınmasına sert tepki gösterdiği Aygün'ün tutuklanması kararı için şunları söyledi:

“Yargılamada yeni bir aşamaya gelinmiş bulunuyor. Süreç mahkemeye intikal etmiştir. Hepimiz mahkemeyi takip etmek durumundayız. Biz Türk adaletine güveniyoruz. Doğru olan neyse o ortaya çıkacaktır. Hayırlısı olsun.”

-GÜNDEMİMDE SİYASET YOK-

Hisarcıklıoğlu, CHP Lideri Deniz Baykal'ın, kendisinin siyasete ısındığı yönünde açıklamalarının sorulması üzerine de, “TOBB Başkanı olduğum sürece siyaseti düşünmem mümkün değil. Bugün de siyaseti düşünmüyorum. TOBB Başkanlık görevim bittikten sonra böyle bir süreç olur mu olmaz mı son anda konuşulacak bir iştir. Açık ve net olarak söylüyorum; ben 2001, 2002, 2005'te üyelerime, delegelerime, Türk iş alemine ne söz verdiysem aynı noktada duruyorum. TOBB Başkanı olduğum sürece siyaset yok” diye konuştu.

Haber Editör

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi