![]() |
#1 |
![]() Lübnan İslami Direnişi Hizbullah, İsrail'i olası bir savaşa karşı çok sert bir şekilde uyardı.
Yediorh Ahronot gazetesinin haberine göre Hizbullah içerisindeki bir lider, İsrail'i benzersiz bir şekilde tehdit etti. Haberde adı açıklanmayan Hizbullah lideri "Herkes bilsin ki olası bir savaşa katılan pilotlar, muhtemelen evlerine sağ salim dönmeyecek" dedi. İsrail'le çıkacak bir savaşta, uzun süre mücadele edebilecek askeri güce sahip olduğuklarını belirten Hizbullah lideri açıklamasına şöyle devam ediyor "Elimizde, işgal altındaki Filistin'in iç noktalarını vurabilecek 250 km menzile sahip Scud füzeleri var. Bu füzelerin hedefe isabet etme olasılığı oldukça yüksek. Hedeften sadece 1 m. şaşma olasılığı var." Hizbullah liderinin açıklamasına yer verdikten sonra gazete, bu açıklamanın Hizbullah'a Scud füzelerinin teslim edildiği iddialarının gündeme geldiği bir zamana dek gelmesine dikkat çekti. İsrailli askeri ve siyasi liderler, uzun yıllardır Hizbullah'ın artan askeri gücüne karşı uyarılarda bulunuyor. İsrailli liderler, hedefe tam isabet etme olasılığı yüksek olan füzelerle Hizbullah'ın, İsrail'in iç noktalarını vurabileceğini düşünüyor. İsrail kaynakları, Hizbullah'ın uzun menzilli füzelerin yanı sıra modern uçak savarlar da elde ettiğini ileri sürmekte. isra haber
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben askere gittim geldim hala uyarıyorlar birbirlerini :=)
Benim füzemseni ezer muhabbetinden sıkıldık.Ya bir an evvel yapsınlar yada sussunlar. Tabi yapmasınlar (=: israil-Hizbullah savaşı sonrası,Lübnan ordusu Lübnan'daki Filistinlilerin evlerine saniyede 10 top atacak kadar vahşileştiğinde Hizbullah neredeydi ? Çok konuşandan zarar gelmez. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hizbullaha tam destek... Hep destek.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|