AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Hizbullahçıların Tahliye Edilmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz ?
Olumlu 18 40.91%
Olumsuz 26 59.09%
Katılımcı sayısı: 44. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 01-04-2011, 23:31   #1
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart Hizbullahın Üst Düzey Yöneticilerinin Tahliye Edilmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz ?
gündemin ilk sırasına oturan Hizbullahçıların tahliye edilmesi olayını nasıl değerlendiriyorsunuz ?

2000 yılında Hizbullah lideri Hüseyin Velioğlunun öldürüldüğü evde Velioğluyla birlikte bulunan Hizbullah kurucularının tahliye edilmesi, hakkın yerine getirilmesi mi; yoksa bu tahliyelerle radikal bir örgüt olarak inandığınız bir oluşumun güçlenerek ülkemizde tehdit unsuru olabilecek bir yapılanmaya gitmesine zemin hazırlandığını mı düşünüyorsunuz ?

Konu Beylerbeyi tarafından (01-05-2011 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir..
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-04-2011, 23:43   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
Ben olumlu buluyorum ...
Zaten 10 yıl olmuş hüküm alamamış bu adamlar ne işleri var içeride...
Alt 01-04-2011, 23:44   #3
Kullanıcı Adı
merve
Ben hiçbir şey anlamadım, günlerdir takip edemiyorum..
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2011, 23:44   #4
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
tahliyeleri en ağır biçimde eleştiren kartel medyasına Hizbullahtan cevap geldi:

Milliyet Gazetesinin bu gün yer verdiği manşet, medya’nın İslam’a karşı ne kadar tutarsız olduklarını açık bir şekilde gözler önüne sürüyor. Milliyet Gazetesinin bu günki manşeti ” DOMUZ BAĞI KATİLLERİ VE BABALAR SERBEST ” şeklindeydi.

asıl görevi Müslümanları karalamak olan gazetelerden biri olan ” MİLLİYET ” gazetesi insanlaın islam’a akın akın girmesine tahammül edemeyecek ki, ” DOMUZ BAĞI KATİLLERİ ” adı altında çirkef saldırılarda bulunuyor. Merak edilen mesele ise, defalarca hakim karşısına çıkan Hizbullah Cemaatinin sanıkları’nın ” DOMUZ BAĞI ” nın tamamen medya yalanı olduğunu ve operasyonda yakalanan video görüntülerde de böyle bir şeyin olmadığını, bu videoları gönül rahatlığıyla medya’ya dağıtılmasını istiyoruz demelerine rağmen, karalamalarına devam eden gazeteler ve yazarlarına kaba bir tabirle ” SİZ DOMUZ BAĞINDAN MI KURTULDUNUZ ? ” da bu kadar açık ve emin şekilde konuşuyorsunuz demek geliyor.

doğruhabergazetesi.com
Alt 01-04-2011, 23:52   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
Salih mirzabeyoğlu da yararlanabiliyormu bu tahliyelerden?
Alt 01-04-2011, 23:55   #6
Kullanıcı Adı
El Emin
O kısmı pek bilmiyorumda bu türkiyedeki hizbullah örgütünü bir çok oluşum sevmiyor..
Arkadaşım geçenlerde menzile gitti.Menzildekilerde sevmiyormuş..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2011, 00:08   #7
Kullanıcı Adı
İntifada
Hizbullahin kurulması ve gelişimi çok farklı...
Belki başta derin devlet kurdu ama bölge insanı söylemlerini çok sevdi hizbullahin ve hizbullahta ister istemez destek veren insanların eksenine kaydı...
Özellikle mustazaf der i çok beğeniyorum ve çok takdir ediyorum...
Alt 01-05-2011, 00:15   #8
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hizbullahin kurulması ve gelişimi çok farklı...
Belki başta derin devlet kurdu ama bölge insanı söylemlerini çok sevdi hizbullahin ve hizbullahta ister istemez destek veren insanların eksenine kaydı...
Özellikle mustazaf der i çok beğeniyorum ve çok takdir ediyorum...

Yani çocukluğuma ve ailemin gördüklerine binaen ben pek sevmem.
Milletin önünü kesip ananız babanız yezididir diyip ailelerine saldırtıyordular.
Camii önlerinde polislerle durmadan vuruş dövüş..
Onların bu radikal ve kavgacı damarları yüzünden millet camiiden korkar oldu evlatlarını yollamıyorlar.
Bu gün aileler korkup yollamıyorsa onların payları muhteşem derecede büyüktür.

Mustazafların arasında da bulundum.Pek icraatlerini göremedim.
sadece miting yapıyorlar o kadar.Ayda yılda bir iki tane..
Daha aktif ve ülkenin hızını artıracak oluşumlara ihtiyaç var.

ben ve manevi kardeşim camiiye teravih namazı için camiiye gittik
-küçüktük tabi o zaman-
Onlardan biri arkadaşıma "arkadaşına tam yanaş ayak ufak parmağın onun parmağına değsin yoksa şeytan aranızda namaz kılar " dedi.
Arkadaşım ne kadar güzel ya abi vesilemizle iman etmiş olur dedi..

(nerden aklıma geldiyse pek yeride değildi ya..)

Her ne ise konu dışına çıktık dayı bu kadar yeter..

Konu El Emin tarafından (01-05-2011 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2011, 00:46   #9
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yani çocukluğuma ve ailemin gördüklerine binaen ben pek sevmem.
Milletin önünü kesip ananız babanız yezididir diyip ailelerine saldırtıyordular.
Camii önlerinde polislerle durmadan vuruş dövüş..
Onların bu radikal ve kavgacı damarları yüzünden millet camiiden korkar oldu evlatlarını yollamıyorlar.
Bu gün aileler korkup yollamıyorsa onların payları muhteşem derecede büyüktür.

Mustazafların arasında da bulundum.Pek icraatlerini göremedim.
sadece miting yapıyorlar o kadar.Ayda yılda bir iki tane..
Daha aktif ve ülkenin hızını artıracak oluşumlara ihtiyaç var.

ben ve manevi kardeşim camiiye teravih namazı için camiiye gittik
-küçüktük tabi o zaman-
Onlardan biri arkadaşıma "arkadaşına tam yanaş ayak ufak parmağın onun parmağına değsin yoksa şeytan aranızda namaz kılar " dedi.
Arkadaşım ne kadar güzel ya abi vesilemizle iman etmiş olur dedi..

(nerden aklıma geldiyse pek yeride değildi ya..)

Her ne ise konu dışına çıktık dayı bu kadar yeter..
yapma be Muhammedim, nasıl görmezsin icraatlerini (:

2010 da tam 61 yerde mevlid etkinliği yapıldı.

http://www.mustazafder.org.tr/Mustaz...ik-takvimi.htm

senin memleketin Diyarbakır için söyliyeyim. Kerbela Vakası, Kerbela Tiyatrosu düzenlendi.

Halepçe katliamıyla ilgili tiyatro gösterimi yapıldı yine Diyarbakırda, video görüntüleri Mustazafların sitesinde yer alıyor.

Kadir Gecesi, Ramazan, Aşura günü etkinlikleri, konferanslar ve tiyatro gösterimleri yapıldı. Hz. Aişe, Hz Hatice konulu konferanslar verildi. Kur'anı yakanlar için birçok ilde protesto mitingleri düzenlendi. Kurban bayramında muhtaç aileler için yüzlerce kurban kesildi, birçok aileye maddi yardım yapıldı. defalarca Kur'an-ı Kerim konulu konferanslar verildi. Berat gecesiyle ilgili makaleler yayımlandı, referandumda "evet" için çalışmalar yapıldı. etkinliğin yapılmadığı hafta yok nerdeyse. kaliteli çalışmalar yapıyorlar. örgütte elbette kendini bilmezler olacaktır, çok uç düşünen, menfaatçi insanlar olacaktır ama mustazafların yapmış olduğu etkinliklere özellikle Güneydoğu insanının çok ihtiyacı var.
Alt 01-05-2011, 15:42   #10
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
medyanın bakış açısı felan benim için bir kenara ama bu yaşananların ben kötü olduğunu düşünüyorum beni oldukça rahatsız etti.hayal kırıklı içindeyim.olayı tam olarak anlamış değilim.araştırdıktan sonra net fikir sahibi olacam.eğer bunda adalet bakanlığımızın bir zafı söz konusuysa hatası varsa kınıyorum.gerçekten bu tür olayların ak partiye zarar vereceğini düşünüyorum.
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)