AK Gençliğin Buluşma Noktası
Samsun Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Samsun'un Kültürü ve Özellikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 07-28-2009, 00:40   #1
Kullanıcı Adı
meek
Standart hizmetsiz gecen kos koca 10 yıl
evet hizmetsiz geçen koskoca 10 yıl ve bel ki inan mayacaksınız ama
15. yılı da o aldı..
Samsun/Vezirköprü
Göl kasabası belde başkanı benim ve sesini duyuramayan bazı insanlara göre 10 yıldır gözle görünür hiçbirşey yapmadı ve buna ragmen bu sene de o kazandı. nasıl mı kazan dı hizmete harcayacağı parayı kendi taraftarlarına çeyrek altın olarak dagıtarak kazandı. aslında o halk iyi çalışan bir başkanı hak etmiyor ama içlerin de hak eden ler de olduğğu için bu konuyla ilgileniyorum.bu arada o başkan 10yada 5 sene önce koyu mhp li idi hükümet ak partinin eline geçin ce bir önceki dönem de başkan oldugu için parayla partiyi almıştı diye konuşuluyordu.o adam başkanlığı kendisine en lüks arabalar lüks kentler de evler alıp gezip tozmaktan ibaret sanıyor galiba .kasabada kokoca 10 yıldır hiçbir yenilik yok insaf be insaf!!
kasaba sürekli hizmet yapılmadığı için göç veriyor .en azından bir baraj yapılarak toprakların verimli hale gelmesi sağlana bilir diye düşünüyorum...
lütfen bu konuyla ilginelim ...rica ediyorum.

Konu meek tarafından (07-28-2009 Saat 00:43 ) değiştirilmiştir..
meek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-31-2009, 05:27   #2
Kullanıcı Adı
Cihan_ŞümuL
Alıntı:
meek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet hizmetsiz geçen koskoca 10 yıl ve bel ki inan mayacaksınız ama
15. yılı da o aldı..
Samsun/Vezirköprü
Göl kasabası belde başkanı benim ve sesini duyuramayan bazı insanlara göre 10 yıldır gözle görünür hiçbirşey yapmadı ve buna ragmen bu sene de o kazandı. nasıl mı kazan dı hizmete harcayacağı parayı kendi taraftarlarına çeyrek altın olarak dagıtarak kazandı. aslında o halk iyi çalışan bir başkanı hak etmiyor ama içlerin de hak eden ler de olduğğu için bu konuyla ilgileniyorum.bu arada o başkan 10yada 5 sene önce koyu mhp li idi hükümet ak partinin eline geçin ce bir önceki dönem de başkan oldugu için parayla partiyi almıştı diye konuşuluyordu.o adam başkanlığı kendisine en lüks arabalar lüks kentler de evler alıp gezip tozmaktan ibaret sanıyor galiba .kasabada kokoca 10 yıldır hiçbir yenilik yok insaf be insaf!!
kasaba sürekli hizmet yapılmadığı için göç veriyor .en azından bir baraj yapılarak toprakların verimli hale gelmesi sağlana bilir diye düşünüyorum...
lütfen bu konuyla ilginelim ...rica ediyorum.
Cihan_ŞümuL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)