![]() |
#1 |
![]() ![]() Takım otobüsü taşlandı Wörgl'de oynanan hazırlık maçı sonrası Kitzbühel istikametine hareket eden takımımızın otobüsü ilk kavşakta taşa tutuldu. Otobüsün ortasında bulunan kapının camının kırıldığı olayda taş atıp kaçanların üzerlerinde Galatasaray forması olduğu ve süratle olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Takımı getiren otobüs şöförünün Kitzbühel polisine ifade verdiği bildirildi. fenerbahce.org
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() başınıza taş düşse bizden bilceksiniz .. gs forması olduğunu kanıtlasın.. işte taraftar galibiyet istiyor.bu resmi site çok olmaya başladı hadi antu olsa tamam dicem ama kimki bizim tarfatara laf atar eğer gs taraftarıysa ve böyle diceklerse oh olmuş bende olsam bende atardım kafasını yarsaydı keşke azizin hemde
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
yavaş yar birazz :D :D :D yaptıklarıda hiç hoş değil sanki yunanlılar.. onlarda türk anlamıyorum hiçç > ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bana kanıtla gs li olduklarını .. gs li olsa bile RESMİ SİTENİN uslübü ve ciddiyetinden dolayı yazılmaz öyle
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() gs li veya başka bi takımlı ne fark ederrr.... >
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bu fb siteside Galatasaraydan korkusundan ne yapacagini sasirmis. Nerde sari kirmizi hemen GSli saniyorlar :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bunu yapan çirkef holiganları sonuna kadar kınıyorum... >
![]() Herkesin ne olduğu anlaşılıyor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() gs lilerde yapmıs olabilir başkalarıda ama otobüsün camını indermelerinin amacı ne olabilir durduk yere mac yok bişey yok yanii cok anlamsız...
anti_holigan > ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() İnşAllah 6s yapmamıştır diyorum ;)
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|