AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-09-2008, 01:38   #1
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Hollanda'da 'Fitne' Türkiye'de Rotary
'Başörtüsünü Sümerler'de fahişeler takardı" diyen Sümerolog İlmiye Çığ'ın tartışmalı kitabı,

Rotary Kulübü tarafından değişik dillere çevrilip bedava dağıtılacak..


Bu da Rotaryen 'fitne'si

Yaptıkları çalışmalarda İslâm aleyhtarlığının odak noktasındaki konumuyla sürekli dikkatleri üzerine çeken Roteryenler, yine İslâm düşmanlığına hizmet edecek bir işe imza atmaya hazırlanıyor.

Uluslararası Rotary Kulüpleri 2420. Bölge Galatasaray Kulübü, hazırladığı yarı yıl sunumunda, sapkın düşünceleri nedeniyle Türkiye'de infiale sebep olan Muazzez İlmiye Çığ'ın 'Kur'an Tevrat ve İncil'in Sümerlerdeki Kökeni' adlı kitabını İngilizce'ye çevirip bedava dağıtacağını duyurdu. Kur'an-ı Kerim ile başörtüsü hakkında çirkin ifadeler ile dolu olan ve sapkın fikirler öne süren kitabın kökü dışarıda Rotary Kulüpleri tarafından değişik dillere çevrilerek Avrupa ülkelerinde ücretsiz dağıtılacak olması ise tam bir İslâm aleyhtarlığı olarak yorumlandı. Galatasaray Rotaryenleri yarı yıl sunumlarında yaptıkları açıklamada söz konusu kitabın İngilizceye çevrildiğini ve üç bin adet bastırılarak Avrupa ile Amerika'daki bütün eğitim kurumları ve kütüphanelere ücretsiz dağıtılacağını belirtti. Ergenekon terör örgütü operasyonu kapsamında göz altına alınan ve tutuksuz yargılanan İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Karaköy Rotary Kulübü Başkanı Kemal Alemdaroğlu 1997 yılında başörtüsü yasağını yaygınlaştıran kişi olarak biliniyor.

Türkiye'de büyük tepkilere sebep olan kitabı İngilizce'ye çevirip ücretsiz dağıtacağını duyuran Rotaryenler, internet sitelerinde yayınladıkları Türkiye haritasında ise ülkeyi parsellere ayırmış.

Haritanın altına şu ifade yer alıyor: “Uluslararası Rotary 2420. Bölge Türkiye'deki 3 bölgeden birisi olup Yunanistan ve Bulgaristan sınırlarından doğuya doğru Sakarya il hudutlarına kadar olan bölgeyi kapsar.


(vakit)

 

Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-09-2008, 01:44   #2
Kullanıcı Adı
Kafes
Standart Hollanda'da 'Fitne' Türkiye'de Rotary
Millet bu kadar sacma ve yobaz fikirler icin nasil calisiyorlar, insallah bizde dogru icin daha cok calismaliyiz.
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2008, 04:09   #3
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Hollanda'da 'Fitne' Türkiye'de Rotary
Alıntı:
Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
Millet bu kadar sacma ve yobaz fikirler icin nasil calisiyorlar, insallah bizde dogru icin daha cok calismaliyiz.
Biz birbirimizle uğraşıyoruz malesef! :-*
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2008, 04:10   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Hollanda'da 'Fitne' Türkiye'de Rotary
Polis,asker,jandarma artık ne varsa bu teröristlere dur demeli.
Çeçenistan'a silah yollucak olan Türkleri göz altına alcaklarına bunları alsınlar,sorgulasınlar.
Yazık günah.Nerde bir şerefsizin kitabı varsa hepsi Türkiyede ya böyle bedava dapıtılır yada 'Tanrı Yanılgısı' adlı kitap gibi çok satar.Ya türk milleti aptal yada...
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi