![]() |
#1 |
![]() Hoş geldin dokunmaya
Geldiğini biliyor artık bütün kent ---bomboş ve karanlık savaş sonrası insanın alıp başını gittiği ölü kent hoş geldin depremler vursa gül örselensede bekledim gecede karınca yolu vardır diye daha yazılmamış son şiirime adını verdim gecikmiş umut gibi türkülerime soktum seni mevsimler birbirini kovalıyor dediler şaşırdım kim sayıyordu bu karanlıkta bu mevsimleri oturup uzun uzun ağladım susturacak dost-katılacak insan kalmadığından bir odada bir masada karabasanlara kaldım hoş geldin kan izleri bırakmadıysan dönüş yollarında ölü kentten ilk sözüm sana yanıtlar ver düşlerde aşkı ağzından kaçırmayan sorular hala avuçlarımda ava çıkmadın değimli gülüm başka kentlerde yaman avcılarla ölü kuş tüyleride toplamadın göğsünü gecelere sermedin değimli başka bir kapıdan girmedin hayata --hep bir çocuk düşmedimi bir kuş vurulsa gecelerden geçit bulamadımı umut beden zindanlara kapatılsada eski şiiryerim en eski şiirleimi el aldı sevda yakasındayken hoş geldin iki gözüm iki çeşmede olsa barışmaların korkusunu taşıyan telaş içerisinde sulaştır karanfil gülümsemeni bulaştır elime yüzüme gel yanıma otur dokundur yüreğini hiç sönmeyen bir ateşe ve ateşle gül küle dökülen göz yaşımı dinleme bakışın söylenmemiş söz olsun gülüşün doğumunu bekleyen çocuk tanımı yok eskiyen şeylerin uykusuzluğa yenildiğin her sabah özlenmişliğini tut yüzünde hoş geldin paylaşmaya en buz kesmiş sabahta bile inanılan sıcacımk şeyler kaldığını biliyorum pas yürüdü elime kimsesiz odalarda gözüm ısırdı kendimi bir yerlerden diyorsam anla beni ellerimi yakala hoş geldin dokunmaya tutmanın yolunu az aramadım bir dost elini el ki kayıtsızca bırakamayacağım çözmenin çaresini az aramadım kördüğüm yalnızlığı şunca zaman sonra şunca yalnızlığımın üzerine geldin ya işte kullanılmamış bir gecenin sabahıyla ver elini şimdi közü uzun bir solukla üfleriz nasılsa yüklenilim kor sevincimizi MÜTEFERRİKA
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|