![]() |
#1 |
![]() Ben herkez öyle demek istemeyi bırak sadece kınıyorum yazdım neden bu şiddet bu celal anlamadım seninde bu konu hakkında bir yaran var galiba başına gelmiş bir olay diye nitelendiroyorum yoksa durduk yerde o kadar yazıyı hiç yazı yazılmamış bir resme yazmazdın.GEÇMİŞ OLSUN
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Başıma öyle bir olay gelmesi için dellenmek gerekmez,dellemek için senin gibi bir mahlukatın kemalist sapkınlar tarafından gündeme getirtilen o pis fotoğrafları ak foruma koymasıdır.
Koyarak ne elde ettin ? 'kınıyorum' diyerek ne kazandın ? Kınamakla kınandılar mı ? Allah'a dua etmek varken bu saçma hareketin sebebi nedir ? Oruç tutuyorsan oruç başına mı vurdu ? Bu ahlaksız fotoğraflar yüzünden sapkın kesim başı kapalıları her zaman zan altına bırakmaya çalışıyor,'insan' olduğum için ve bu ahlaksızlığa dahi bakamadığım için tepkim sert oldu.Zan altında kalan insanlar benimde bacım,ablam,sonuçta hepsi müslüman,bu yüzden işkillenmemek el de değil. İnsanlara yakışır paylaşımlar yapmanı dilerim. Hayvanlara özgü paylaşımlarınların bu sitede yeri yoktur. Ve bu tür konuları açmak yasaktır,mesaj sayın 40'a ulaştığı an mesaj atabilirsin. Konu silinmek üzere kilitlenmiştir. |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|