AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-24-2010, 19:47   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Hukukçular Birliği 'Evet' İçin Yollarda
Hukukçular Birliği 'Evet' için yollarda

Referandumda 'Evet' kampanyası başlatan Hukukçular Birliği Vakfı'nın 27. durağı Bursa oldu.

Gemlik sahil konser alanında basın bildirisi ile başlayıp Gemlik sokaklarında 'Neden Evet' isimli kitapçık ve broşür dağıtan Hukukçular Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Avukat Serkan Sönmez, "Ülkemiz açısından anayasa değişikliği demokratikleşme ve insan hakları açısından önemli bir adımdır. Türkiye'yi bir adım daha ileri taşıyacak niteliktedir." dedi.

Referandumun siyasi bir seçim olmadığını vurgulayan Sönmez, oylanacak olanın siyasi partiler veya siyasi görüşler olmayıp anayasa değişikliği olduğunu kaydetti. Sönmez, şöyle konuştu: "Tartışmanın anayasa değişikliğinden uzaklaşmadan neler getirdiği boyutunda yürütülmesi sağlıklı olacaktır. Değişikliğin sadece siyasilere bırakılmayacak kadar önemli olduğunu düşünüyoruz ve tüm hakkımızı referandumda 'Evet'demeye davet ediyoruz." Paket değişikliğine siyasetçi olarak değil hukukçu olarak baktıklarını belirten Sönmez, aydınlık bir gelecek için 'Evet' dediklerini ifade etti.

11 Ağustos'ta TBMM'nin önünden 'Demokrasi Yolculuğu' başlatan Hukukçular Birliği, 150 avukatla Türkiye'yi il il dolaşmaya başladı. Avukatlar yolculuklarını 11 Eylül günü Ankara'da noktalayacaklar.

İnternet Haber 24.08.2010

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-24-2010, 22:29   #2
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Standart
Bolşevik hayranı olan chp zihniyeti ve kafatasçı olan MHP zihniyeti ne zaman anlayacak bunları.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi