AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 05-31-2010, 22:04   #1
Kullanıcı Adı
delidumrul
Standart hükümeti protesto ediyorum
İsrailin yaptığı şerefsizliği diplomatik yollar, infiale gerek yok, büyükelçimizi geri çektik, futbol oynamayacağız, şunu yaptık bunu yaptık natoyu çağırdık gemilerin organizasyonunda hükümetimizin bir sorumluluğu yok gibi boş icraatlar ve açıklamalarla sahipsiz bırakan, Recep Tayyip Erdoğansız ne kadar boş bir hükümet olduğunu bir kez daha kanıtlayan hükümeti iliğime kadar protesto ediyorum. Allah gerçekten Tayyip Erdoğana ömür versin çünkü Akparti onsuz kocaman bir hiç!

delidumrul isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-31-2010, 22:25   #2
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Hadi yaa diğerleri kukla öylemi
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-31-2010, 22:34   #3
Kullanıcı Adı
delidumrul
Alıntı:
mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hadi yaa diğerleri kukla öylemi
kuklaların bile rüzgardan kolu kafası oynar...
Alt 05-31-2010, 22:42   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
Tayyip beyin yarın yurda dönüşünü bekliyorum.

Umarım bu alçakca, bu şerefsizce saldırıya türkiyeye yakışır bir tepki veririz.

Verilmezse bu protestoya o zaman katılacağım, şimdi bekleme hakkımı kullanmak istiyorum.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-31-2010, 22:54   #5
Kullanıcı Adı
delidumrul
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tayyip beyin yarın yurda dönüşünü bekliyorum.

Umarım bu alçakca, bu şerefsizce saldırıya türkiyeye yakışır bir tepki veririz.

Verilmezse bu protestoya o zaman katılacağım, şimdi bekleme hakkımı kullanmak istiyorum.
ya redyellow habur oldu provakasyon dedim, ermenistan olayı oldu vardır bir bildikleri dedim, ekümeniklik oldu ses çıkaramadım, akparti fikir önderleri eski komünist şimdi liboş solcu yazarlar oldu acaba demeye başladım artık bu son olayda yeter artık ya yeter kendine çeki düzen versin hükümet bu ne kardeşim ya bu ne ne oluyoruz ulan senin vatandaşlarına köpek muamelesi yapılıyo yeter

Konu unnamed tarafından (06-02-2010 Saat 01:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: böyle fikir beyan edilmez....
Alt 05-31-2010, 22:47   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
sayı abim sizle bazı konularda ayrıma düşsekte bu konulardaki yaklaşımınıza her zaman saygı duyuyorum...
Bende yazmıştım hemen hemen aynısını bir diğer konuda

Alt 05-31-2010, 23:06   #7
Kullanıcı Adı
rizzelli
Alıntı:
delidumrul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İsrailin yaptığı şerefsizliği diplomatik yollar, infiale gerek yok, büyükelçimizi geri çektik, futbol oynamayacağız, şunu yaptık bunu yaptık natoyu çağırdık gemilerin organizasyonunda hükümetimizin bir sorumluluğu yok gibi boş icraatlar ve açıklamalarla sahipsiz bırakan, Recep Tayyip Erdoğansız ne kadar boş bir hükümet olduğunu bir kez daha kanıtlayan hükümeti iliğime kadar protesto ediyorum. Allah gerçekten Tayyip Erdoğana ömür versin çünkü Akparti onsuz kocaman bir hiç!
Hükümet olayı Türkiye-İsrail arasına sıkıştırmayı değil, uluslararası problem olarak göstermeye çalışıyor.BM yi acil toplamaları,uluslararası haklarını sonuna kadar kullanacaklarını kararlı bir şekilde açıklıyor.

İsrailin haksızlığını ve Filistin üzerindeki ablukayı kaldırmayı dillendiren Davutoğlu ile Bülent Arınç'ın İsrailin cezasız kalmayacağını,yanıtını mutlaka alacağını beyan etmesi seni tatmin etmiyorsa,haklıyken haksız konuma düşmek seni ilgilendirmiyorsa,seni kesecek tatmin edecek tek şey savaş açmak kalıyor.

Yani en son yapılacak şeyi en başta istiyorsun başka açıklaması yok bunun.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-31-2010, 23:12   #8
Kullanıcı Adı
delidumrul
Alıntı:
rizzelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hükümet olayı Türkiye-İsrail arasına sıkıştırmayı değil, uluslararası problem olarak göstermeye çalışıyor.BM yi acil toplamaları,uluslararası haklarını sonuna kadar kullanacaklarını kararlı bir şekilde açıklıyor.

İsrailin haksızlığını ve Filistin üzerindeki ablukayı kaldırmayı dillendiren Davutoğlu ile Bülent Arınç'ın İsrailin cezasız kalmayacağını,yanıtını mutlaka alacağını beyan etmesi seni tatmin etmiyorsa,haklıyken haksız konuma düşmek seni ilgilendirmiyorsa,seni kesecek tatmin edecek tek şey savaş açmak kalıyor.

Yani en son yapılacak şeyi en başta istiyorsun başka açıklaması yok bunun.
Bekleyip görücez bakalım ne olacak. Eğer sadece lafta kalırsa hükümet çok ateşli bir taraftarını çok muhalif bir deliye dönüştürmek üzere. Evet kardeşim savaşsa savaş yeter artık ulan. Adamlar dalga geçti Türkiye ile dalga. İnsanlarımız öldü. Kuran rehberimiz diyoruz. Allah yazmış orda. Birleştir müslümanları saldır israile. Ben en önde çakımla koşturmaya varım. PISIRIK OLMASINLAR

Konu unnamed tarafından (06-02-2010 Saat 01:41 ) değiştirilmiştir..
Alt 05-31-2010, 23:21   #9
Kullanıcı Adı
rizzelli
Alıntı:
delidumrul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bekleyip görücez bakalım ne olacak. Eğer sadece lafta kalırsa hükümet çok ateşli bir taraftarını çok muhalif bir deliye dönüştürmek üzere. Evet kardeşim savaşsa savaş yeter artık ulan. Adamlar dalga geçti Türkiye ile dalga. İnsanlarımız öldü. Kuran rehberimiz diyoruz. Allah yazmış orda. Birleştir müslümanları saldır israile. Ben en önde çakımla koşturmaya varım. PISIRIK OLMASINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
neyin pısırığı ulan?

İsraile korsan denilmedi mi?
israile terör devleti denilmedi mi?
cezasız kalmayacak,yanıtını alacak denilmedi mi?

diplomaside,dünyanın gözünde kendi haklılığını ispat edeceksin,yaptırımları uygulayabilmek için diğer devletlerin desteğini alacaksın.bunları yapmadan savaş naraları atman devlet yönetimini bakkal yönetimi sandığından kaynaklanıyor.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-31-2010, 23:25   #10
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Burada herkes fikrini adam gibi efendice söyler!
Kimseye ''ulan'' lı yorumlarla saldırmayın!
Bizi konuyu kilitlemekten daha ilerisini yapmak zorunda bırakmayın!
Fırsatta vermiyeceğiz,müsade de!

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)