AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-06-2008, 18:44   #1
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Standart Hürriyet Gazetesi okurları Başbakana nasıl bakıyor ne diyor..
Bide onları okuyun..okurları ne diyor..
Hüriyet in Başbakanımız haberine gönderdikleri yorumlara bide siz bakın..ben okudum..

“İSTEDİĞİNİ ALAMADIĞI İÇİN...”

Başbakan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bir taraftan bana iyi niyet elçileri göndereceksin, 'görüşelim' diyeceksin, 'barışalım' diyeceksin, ondan sonra da her türlü iftirayı gazetelerinde, televizyonlarında şahsıma, aileme, partime atacaksın. Kusura bakma, ondan sonra da 'Tayyip Erdoğan çok sinirli, asabi' diyeceksin ve daha da ileri giderek, 'şu anda ABD'de başkanlık mücadelesinde bulunan McCain'in yardımcısı olan bayan, Erdoğan'ın metodunu kullanıyormuş' diyeceksin. Ne yapıyormuş? Erdoğan, metodu ile medyaya ve zengin iş çevrelerine saldırıyormuş. Ben şunu çok açık ve net söylüyorum; AKP, alışılmış siyasi partilerden, bundan önceki siyasi partilerden biri değil. Şunu da bil; Tayyip Erdoğan da bu alışılmış başbakanlardan biri değil. Onlar Aydın Doğan ile pazarlığa oturmuş olabilirler ama Tayyip Erdoğan'ı pazarlığa oturtamadığın için bu çılgınlıkları yapıyorsun ve şu ana kadar olan bütün kampanyaların arkasında olan gerçek bu. Açık söylüyorum, şimdi Hilton Oteli'nde istediği plan tadilatlarını bana ve belediye başkanıma yaptıramadığı için bu adımları atmaktadır; bu kadar açık söylüyorum. Bizzat bana ve belediye başkanıma bunu teklif etmiştir ve istediğini alamadığı için de bu kampanyaları sürdürmektedir.”

fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-06-2008, 18:48   #2
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Yorumum ; 06.09.2008 14:28

Milletin dikkatini dagitmak icin daldan dala zipliyacagina, Yolsuzlugu önlemek icin "DAMARDAN GIRECEGIZ`i, MILLETVEKILI DOKUNUZMAZLIGINI KALDIRACAGIZ`i anlat. DENIZ FENERI`ni anlat.

Yorumum ; 06.09.2008 14:30

terör ve yolsuzluk kendileri döneminde artmıştır....bunu da açıklasınlar.....Şu soruya halen cvp verememiş....zahit akman görevden alınacak mı?

Yorumum ; 06.09.2008 14:28

"Hiç kimse bu milletin aydınlık yarınlarına yürüyüşünü durduramaz. Bu dünde böyleydi, bugünde böyle, yarınlarda da böyle olacak. Türkiye karanlıklara asla geri dönmeyecek."CÜMLE GENEL OLARAK DOĞRU DA, KASTEDİLEN ATATÜRK VE ATATÜRK'ÇÜLÜK OLMASIN SAKIN...BİZİM İÇİN DEĞİL AMA ONLAR İÇİN KARANLIKTI

Alt 09-06-2008, 18:49   #3
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Tiyatro OYNANIYOR 06.09.2008 14:27:48
İlker PAŞA Diyarbakır'a gitti konuştu ya,
Orada halkın sempatisini kazandı ya,
İllâ ki o da bir yerlere gidip konuşacak...!

Kadir Kadioglu ('onuncukoylu' tüm yorumları) 06.09.2008 14:23:28
Bu ülkenin başına gelebilecek en büyük felaket sizdiniz zaten.

Alt 09-06-2008, 18:55   #4
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Ferdi Tayfur ('ferdininsayfasi' tüm yorumları) 06.09.2008 17:44:14
Avrupa Birligi yolunda, gercek demokrasi yolunda, kalkinmis ve gelismis bir Turkiye yolunda DURMAK YOK, YOLA DEVAM. Seninle birlikte, senin yanindayiz sayin Erdogan.

ALİ HAYDAR Güneş ('vatandelisi' tüm yorumları) 06.09.2008 17:42:40
EVET SEVGİLİ UYUR GEZER HALKIMIZ ŞU ANDA LA FONTAİNEDEN MASALLAR DİNLİYORSUNUZ.

mehmet kurthan ('mehmetkenanogullari' tüm yorumları) 06.09.2008 17:39:15
Alman Yazar M.Claudiu demiş ki:BİRİ HAKKINDA KARAR VERİRKEN KONUŞTUĞU LAFLARI DEĞİL, YAPTIĞI İŞLERİ DEĞERLENDİRİN. ÇÜNKÜ KÖTÜ ŞEYLER YAPIP FEVKALADE GÜZEL LAFLAR EDEBİLİRLER"

Adem Er ('ademer' tüm yorumları) 06.09.2008 17:35:20
6 yılda 80 yıla karşılık gelen ithalat artışı sağladınız ,6 yılda toplam borcu 4 katına çıkardınız, bunları neden söylemiyorsunuz...

İPEK ÖZCAN ('kartal-67' tüm yorumları) 06.09.2008 17:33:43
tüm amacı;doğruları yazan medya grubunuda kendine yandaş yaparak muhalif sesleri susturmak....

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)