![]() |
#1 |
![]() Hürriyet gazetesi almaya devam edenlere hatırlatma olacağına inanıyorum
. Hakan SANLI Hürriyet gazetesi salı günleri spor eki veriyor. 08.04.2008 tarihindeyani dün bu eki eline alanlar gözlerine inanamadı. Spor ekinin Avrupa sayfasında bir harita kullanılmıştı. Harita Avrupaülkelerini bayrakları ile gösteriyordu.Türkiye bölümü nasıldı dersiniz?Tıpkı Türkiye'yi bölünmüş gösteren o meşhur haritalar gibi...Türkiye'nin güneydoğusu uçurulmuş, ortaya bakın nasıl bir Türkiye çıkmış.... Hürriyet'in açıklaması şöyle; 'Hürriyet Spor ilavesinin 8 Nisan 2008 tarihli sayısında, Hürriyet'ehiç yakışmayan bir hata yapıldı ve bazı bölgelere giden baskılardaTürkiye'nin bir bölümünü göstermeyen Google'dan alınan haritaya yerverildi.' Daha öncede Türkiye'yi bölünmüş gösteren Hugo oyununu yanlışlıkla (!)dağıtan Hürriyet Gazetesi yine yanlışlıkla google'dan aldığınıbelirttiği haritayı küçük bir dikkatsizlik sonucu (Tabi yerseniz)yayınlamış! Yakın bir gelecekte (tahminim odur ki yine yanlışlıkla!) büyük boykuşe kağıda bu haritalardan dağıtırlarsa şaşırmayın. BAŞKA TÜRKIYE YOK... Takdir sizin... NE MUTLU TÜRK'ÜM DIYENE!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu dogru haber mi yani simdi :o
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yalnışlıkla basılmışşşşş.....esas amacımız budur diyemiyorlarki.... >
![]() Şu gazeteyi okumak için alıyorum diyenlerede şaşıyorum...e tercih meselesi ne yaparsınız.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Pkk nın amacı ney güney doğu anadoluyu bölmek istediği.Hürriyete onalrın istediği haritayı yaptığı |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() gunluk huriyet zaman okuyorum huriyet bizim degil ama abartmamak lazım
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı: