AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 02-24-2008, 01:35   #1
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Hürriyet skandala doymuyor...
Kartelin irisi Hürriyet, üniversitelerde başörtüsünü serbest bırakan düzenlemeyi onaylayan Gül’ü ‘Yangından mal kaçırmakla’ suçladı. Hürriyet’te ilginç bir de reklam kampanyası başladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün üniversitelerde başörtüsüne özgürlük getiren anayasa düzenlemesini onaylamasını içine sindiremeyen Aydın Doğan’ın gazetelerinden Hürriyet, şaşırtıcı bir iddiada bulundu. Hürriyet’in arka sayfasında ise ilginç mesajlar içeren bir reklam kampanyası başladı. İşte ayrıntıları:

SKANDAL MANŞET TEPKİ TOPLADI
Başörtüsü yasağını sonuna kadar savunan yasakçı gazetelerin başında gelen kartelin irisi Hürriyet, üniversitelerde başörtüsü yasağına son verecek anayasa düzenlemesinin TBMM’den 411 gibi bir oyla geçmesinin ardından “411 el kaosa kalktı” diyerek bir skandala imza atmıştı.

CUMHURBAŞKANI GüL’E HAKARET
Kamuoyundan çok büyük tepki gören bu hareketin ardından akıllanmayan Hürriyet, bu gün de başka bir skandala imza attı. Hürriyet, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, başörtüsüne özgürlük getirecek düzenlemeyi Kuzey Irak’a yapılan kara harekatıyla aynı güne denk getirerek yangından mal kaçırdığını iddia etti. Yasakçı gazetenin yasakçı yazarı Ertuğrul özkök de, TSK’nin kara harekatı yaptığı gün böyle bir kararın verilmesinin yakışık almadığını öne sürerek Cumhurbaşkanı Gül’e “çünkü bu gün yangından mal kaçırma günü değildi” ifadeleriyle hakaret etti. özkök, “Cumhurbaşkanı’nın böyle bir günde türban değişikliğini onaylamasını içime sindiremedim” diye yazdı.

İLGİNç BİR KAMPANYA-I
Ana sayfasında “Harekat günü onay” başlığını kullanan gazetenin arka sayfasında ise ilginç bir reklam yer aldı.

BU REKLAM TESADüF Mü?
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne daha 14 günlük süre olmasına rağmen bazı markaların reklamı adı altında verilen ilanda “Kadınlar ne ister-1” başlığı kullanıldı. “Bu bir tesadüf mü?” dedirten reklamda yer alan bazı ifadeler “Açıkça başörtüsü düşmanlığı” yorumlarına neden oldu. Reklam’ın başlığı da, Hürriyet’in başlattığı yeni karalama kampanyasının devam edeceğini gösteriyor.

“KADINLAR NE İSTER?”
İşte “Kadınlar ne ister?-1” başlıklı şaşırtan reklamdan bazı ifadeler: “… Saygı ister. Saçları rüzgarda özgürce uçuşsun ister. Anlayış ister. Fark edilmek ister. Söz sahibi olmak ister. Hayattan keyif almak ister. Gece de sokaklarda yürümek ister. Beğenmek ister. Beğendiğiyle beraber olmak ister. Haykırmak ister. Duyulmak ister. Eşitlik ister. Barış ister. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yaklaşıyor. Siz çevrenizdeki kadınların ne istediğini hiç düşündünüz mü?”

(habervaktim)

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-24-2008, 01:37   #2
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Sallayın görmemezlikten gelin delidir ne yapsa yeridir :D :D
Alt 02-24-2008, 01:39   #3
Kullanıcı Adı
sesli34
nekadar yırtınsa az kaldı sıra doğanlarada gelior

doğan medya aykındır zaten

dibe çöküşün
sesli34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-24-2008, 01:56   #4
Kullanıcı Adı
dildade
Vantilatörü açıp saçlarımı rüzgara karşı savurabiliyorum ben özgürüm yani :D
dildade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-24-2008, 01:57   #5
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
napcaklarını şaşırdılar artık.
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-24-2008, 01:57   #6
Kullanıcı Adı
sesli34
Alıntı:
dildade Nickli Üyeden Alıntı
Vantilatörü açıp saçlarımı rüzgara karşı savurabiliyorum ben özgürüm yani :D
:D :D :D
sesli34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-24-2008, 02:18   #7
Kullanıcı Adı
kabardey_06
kuzey ırak sınırını geçip PKK terör örgütüne karşı kara harekatı düzenleyen mehmetçiklerimize YÜCE RABBİM YARDIM ETSİN,,7.000 mehmetçik, cumhurbaşkanımızın bahsi geçen kanunu onaylamasını canı gönülden arzuluyordu,,çünkü bacısı vardı,üniversiteyi okuma hakkı elde etmiş fakat başörtü yasağı yüzünden elde ettiği bu hakkını kullanamıyordu,,,,sevdiği kız vardı,,,kendisi askerliğini arslanlar gibi yaparken o da üniversiteyi okuyacak,bitirecek ve başarılı olduğu en uygun işte çalışacaktı,,komşusunun kızı vardı,,doğudan gelmiş daha doğrusu kaçmış,,törelere boyun eğmemiş,17sinde 18 inde aşiret ağalarına satılmamak için okumaya ankaraya izmire istanbula gelmiş,,,lakin ne yaparsın onunda başında örtü var,,,sen gönlünü ferah tut mehmedim,,başlar yüksekte,,özgür olacak bacın sevdiğin gardaşın, gidişat bunu müjdelemekte,,,,,,,artık eskisi gibi mal mülk gasp edemeyenler,devlet hazinesinin parasını hortumlayamayanlar,,,rahat rahat çalıp çırpabilmek için ülkeyi yangın yerine çevirmek istiyorlar,,,durmak yok,,iftiralara devam,,takii ipiniz çekilene dek,,
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)