AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02-15-2009, 23:40   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Hürriyet'in miadını doldurmuş yazarı



"Hürriyet'in miadını doldurmuş yazarlarından olan Ekşi, Kemalist olarak bilinse de, yazılarındaki çelişkiler maruz kaldığı dezenformasyonu açıkça ortaya koymaktadır. Laikliğe, savunarak zarar verenler kategorisinde ele alınmalıdır."

"Laikliğe, savunarak zarar veriyor"
Sesar'ın başkanı Ergenekon sanığı İsmail Yıldız'ın köşe yazarlarına ait bilgileri iddianamenin ek klasöründe yer alıyor. Yıldız'da ele geçirilen belgede köşe yazarları ve gazeteleriyle ilgili ilginç bilgiler bulunuyor. Bu belgelerde Hürriyet'in başyazarı ve illegal Basın Konseyi'nin sözde başkanı Oktay Ekşi için ağır ifadeler kullanılıyor.

Belgede Ekşi'ye ayrılan bölümde şu tespitler yer alıyor;

"Hürriyet'in miadını doldurmuş yazarlarından olan Ekşi, Kemalist olarak bilinse de, yazılarındaki çelişkiler maruz kaldığı dezenformasyonu açıkça ortaya koymaktadır. Laikliğe, savunarak zarar verenler kategorisinde ele alınmalıdır."




/ HABERVAKTİM

 

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi