AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 04-16-2008, 21:49   #1
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Hürriyet'in yalan manşeti AB'den döndü
ABD'de bulunan AB-Türkiye Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Joost Lagendijk, Hürriyet'in "İran'ı değil AB'yi göster' başlığı ile manşetten verdiği habere sert çıktı.



AB-Türkiye Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Joost Lagendijk, bugün bir gazetede yer alan ''AKP, Türkiye'yi İran'a doğru değil AB'ye doğru götürmek istediğini göstermeli'' ifadesinin çarpıtılarak kullanılmış bir ifade olduğunu belirtti ve ''ne ben, ne de AB, Türkiye'nin İran yönünde ilerlediğine inanıyoruz'' dedi.

Lagendijk, açıklamasında, Amerikan-Türk Konseyi'nin (ATC) Washington'da gerçekleştirilen 27'inci yıllık konferansındaki bir panelde söylediği sözlerin çarpıtıldığını kaydetti. Joost Lagendijk, ''bugün bir gazetede bana atfen çıkan haber dolayısıyla birçok e-mail mesajı ve telefon geldi. Söylediklerimin gazetede çarpıtıldığını gördüm. Bu yüzden moralim çok bozuk'' dedi.

Lagendijk, ''gazete haberine göre söylediklerim, sanki ben kişisel olarak veya AB, Ak Parti'nin Türkiye'yi İran yönüne götürmesinden korkuyormuşuz gibi yansıtılmış. Ben sadece Türkiye'de bu iddiada bulunan, böyle korkular taşıyan insanlar olduğuna işaret etmiştim. Ben bu insanların yanlış düşündüğüne inanıyorum. Ne ben, ne de AB, Türkiye'nin İran yönünde ilerlediğine inanıyor. Benim mesajım çok açık. Böyle bir düşünce taşıdığımızın ima edilmesi çok talihsiz. Çünkü doğru değil'' ifadesini kullandı.

ATC konferansı çerçevesinde ''Türkiye, AB ve ABD: 2009'daki zorluklar'' konulu bir panelde konuşan Lagendijk, şu ifadeleri kullanmıştı: ''kişisel olarak ben veya Avrupa'daki pek çok kişi, türban yasağını kaldırmanın İslamlaşma veya Türkiye'yi İran yönüne götürme yönünde bir adım olduğuna inanmasak da, Türkiye'de, Ak Parti'nin gizli bir gündemi olduğuna, Türkiye'yi yanlış yönde götürme yönünde planları bulunduğuna inananlar var. Tekrar söylüyorum, ben böyle olduğuna inanmıyorum''. Lagendijk panelde, Ak Parti'nin, bu korkuların varlığını tanıması ve bu tür korkuları gidermeye yönelik bazı adımlar atmasının yerinde olacağını kaydetmişti.

aa

 

Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-16-2008, 21:53   #2
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Standart Hürriyet'in yalan manşeti AB'den döndü
Hürriyette ki deli cesareti galiba....

Hazımsızlığın sebep olduğu hırsı gözünü o kadar bürümüş ki, AB yi bile karıştırıyor artık yalan haberlerine!

Yalan haber yayınlamaktan önce bu gazete kapatılmalı! Bir değil iki değil...Bu kaçıncı!
_Yeniden_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi