![]() |
#1 |
![]() Hakan Şükür
Hiç düşündünüz mü, neden Avrupa'nın her yanını Brezilyalı futbolcular sardı? Sadece yetenekli oldukları için mi? Veya şöyle soralım... Fenerbahçe'de eşşek yüküyle parası olan Brezilyalı futbolcular var, neden hiçbirini gece álemlerinde, barda, kumarda, fuhuşta görmüyoruz? * Çünkü onlar, Atleta de Cristo. Yani, İsa'nın sporcusu. * Bu adamlar, eğer evliyse, dünyanın en güzel kadınını getir, dönüp bakmaz. Yoldan çıkmaz... Hayatları "ev-idman-stat" arasında geçer. Yobaz değildirler. Ama, Allah'tan korkarlar... Yamuk iş yapmazlar. İçki içen bile, ağzıyla içer, insan gibi. * Futbol artık, sanayi... O nedenle, futbol kulüpleri bu tür topçulara yatırım yapıyor. Parayı aldığı gün dağıtan, maç öncesi telekız pazarlığı yapan, kendine bakmayan, ailesine sadık olmayan futbolcu, istediği kadar yetenekli olsun, transfer edilmiyor. Paraya günah! * Bazıları yadırgadı ama, "Fenerbahçe derbisi Kutlu Doğum Haftası'na denk geldi, Allah kime nasip ettiyse, o kazansın" diyen Hakan Şükür, bunların Müslüman versiyonudur... İşini namusuyla yapan, yamuk yapmayan, ailesine bağlı, özetle Allah'tan korkan bir futbolcudur Hakan... Yobaz değildir. Baskı yapmaz, eşinin, kızının zorla başını örtmez. Yılmaz Özdil/Hürriyet
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() HÜRRİYET ve KUTLU DOĞUM HAFTASI :o :o :o
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hakan Şükür' ün eşinin başı kapalı olsaydı eğer, kalıbımı basarım ki Özdil böyle bir yazı yazmazdı....
BAna hiç samimi gelmedi... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Allah Allah,,tuhaf....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Hürriyetten kovulursa şaşırmam :D |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hala örtüden bahsediyor şerefsiz,savunsa kaç yazar.
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Yılmaz Özdil bu yazıyla bence hürriyette fazla kalamaz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
yok yok bişi olmaz buna sadece oyun numara yapıyor kendince,gazeteyi temize çıakrmak adına.Çölaşan gittiğinde bu geldi büyük ses çıkararak,zor gider küfür yazmadıkça :-* |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() orasıda ayrı bi muamma zaten....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() yılmaz özdil nedemek istedi hakan şükürün karısı başı açık yani yoaz değil, ne yani şimdi başı kapalı olanlarmı yobaz, ben yılmaz özdülden böyle bi yazı bekliyordum zaten hiç şaşırmadım, bakın nedemiş yılmaz özdil,
Bu adamlar, eğer evliyse, dünyanın en güzel kadınını getir, dönüp bakmaz. Yoldan çıkmaz... Hayatları "ev-idman-stat" arasında geçer. Yobaz değildirler. Ama, Allah'tan korkarlar... Yamuk iş yapmazlar. İçki içen bile, ağzıyla içer, insan gibi. ne yani şimdi bu yukardaki mavi ile işaretlediğim şeyler yobaz olmuyor, ama başını öreten yobaz oluyor öylemi, ALLAH cezanı verecek... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|