06-21-2008, 21:02 | #1 |
Hüseyin: Keyif Veren Bir Takım
Takım kaptanımız Hüseyin Çimşir, yeni sezonda taraftarlara keyif veren bir takım hüviyetinde olmak istediklerini vurguladı
Bu yıl çok kaliteli futbolcuların transfer edilerek iyi bir kadro kurulduğunu kaydeden Hüseyin Çimşir, “Yenilenen bir kadro var. Yapılan transferler, şehre bir hava kattı. Önümüzde sezon başına kadar uzun bir süre var. O süreci iyi değerlendirip, takım olmamız gerekiyor. Gelen futbolcular inşallah kalitelerini sahaya yansıtırlar ve tüm taraftarlara keyif veren bir takım ortaya çıkar” diye konuştu. Futbolda tepkilerin de övgülerin de olduğunu ifade eden Hüseyin Çimşir, şöyle devam etti: “12 yılda ben bunlara alıştım. Övüldüğüm zamanlar oldu, tepki aldığım zamanlar da oldu. Futbol görsel bir oyun olduğu için kiminin hoşuna gidiyor, kiminin gitmiyor. Ben doğru dürüst adam gibi işimi yapmaya çalışıyorum. Amacım Trabzonspor'un şampiyon olması. Bu, Hüseyin ile veya Hüseyin'siz olur önemli değil. Gönlüm Trabzonspor'un şampiyon olmasından yana. Benle birlikte bunu yaşarsak, bu bana ayrı bir mutluluk verir, ama ben yokken de şampiyon olursak bundan mutluluk duyarım. Benim Trabzonspor ile ilgili hayallerim ve çok büyük isteklerim var. İnşallah burada kalarak istenen hedefleri gerçekleştiririz.” Taraftarların bu kadroya tolerans göstermesi gerektiğini ifade eden Hüseyin Çimşir, “Bir iki maç kaybettik mi çok büyük tepkiler olmamalı. Bu yıl bana göre Trabzonspor takımının hedefi yakalaması ve hedefe oynaması gerekiyor. İki yıl sonranın iskelet kadrosunu bu kadro oluşturmalı” diye konuştu. Milli takımda oynamayı herkes gibi kendisinin de istediğini kaydeden Hüseyin Çimşir, “Oyuncularla gurur duyuyorum. İnşallah Avrupa Şampiyonu olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|