![]() |
#1 |
![]() Uzun zamandır kafama takılıyordu sizinle paylaşmak istedim.Aşağıdaki yazıyı okuduktan sonra düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Türkiyede varmı böyle düşünen insanlar diye demeden edemiyorum nasıl bir zihniyetttir böyle insanlarımızı yıllarca herkes(im)e düşman belleyen bu tür insanların taraftarı varmı bilemiyorum.
Nihal atsızın oğluna vasiyeti.. bugun tam bir bucuk yasindasin. vasiyetnameyi bitirdim, kapatiyorum. sana bir resmimi yadigar olarak birakiyorum. ogutlerimi tut, iyi bir turk ol. komunizm bize dusman bir meslektir. bunu iyi belle. yahudiler butun milletlerin gizli dusmanidir. ruslar, cinliler, acemler, yunanlilar tarihi dusmanlarimizdir. bulgarlar, almanlar, italyanlar, ingilizler, fransizlar, araplar, sirplar, hirvatlar, ispanyollar, portekizliler, romenler yeni dusmanlarimizdir. japonlar, afganlilar ve amerikalilar yarinki dusmanlarimizdir. ermeniler, kurtler, cerkezler, abazalar, bosnaklar, arnavutlar, pomaklar, lazlar, lezgiler, gurculer, cecenler icer(de)ki dusmanlarimizdir. bu kadar cok dusmanla carpismak icin iyi hazirlanmali. tanri yardimcin olsun! nihal atsiz 4 mayis 1941
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Puahaha
![]() oğluda pek hayırlı çıktı ![]() bu öğütlerin hiç birini tutmadı ![]() sıkı bir komünisttir kendisi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() Hey Allahım |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() peki dost olarak kim kalmış
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() evet yeryüzünde yaşayan bütün ırklara düşmanız :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Oğlu Komünist değil miydi bunun...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Benim bildiğime göre inançsız biriymiş,hatta oğlunun bir röportajını okumuştum,atsızın eşi dinine bağlı kapalı birisiymiş ve nihal atsız sürekli eşiyle alay edermiş.
![]() ![]() ![]() ![]() + Atsız giller 'hayır' oyu kullancakmış,zaten sayıları bir avuç ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Atsızla'da alay ediyorlar şimdi toprak altında zebaniler...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Atsızın felsefesini anlamak için girin bakın forumlarına...
Ateist it sürüsü dolu... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|