10-09-2011, 10:59 | #1 |
Hz. İsa A.S gelecekmi ? (ilahiyatcilar ve cubbeli hoca)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-09-2011, 13:37 | #2 |
valla acik net soyleyeyim muslumana hic bir getirisi olmayan bir tartisma...
seriatimiz belli peygamberimiz belli kitabimiz belli... hz.isa gelecekmi gelip ne yapacak isa... |
|
10-09-2011, 14:18 | #3 |
simdi o kadar cam agaci bosunami heba edildi..
|
|
10-09-2011, 14:32 | #4 |
abdullaziz bayındır hoca çok komik anlatıyor bu meseleyi
madem geri gelecek niye gitti madem gitti niye geri geliyor valla gelirmi gelmez mi bilmem ama hz. isanın gelmesinede umut bağlamam. biz müslümanca yaşayalımda gelirse gelir gelmezse gelmez Allah cc. bilir. |
|
10-09-2011, 15:20 | #5 |
arkadaşlar burada anlatılmak istenen hz. isanın kesin geleceğini insanlara anlatmaktır. çünkü çoğu insan bilmediğinden kuranı kerimde ayet olmasına rağmen reddetmekte ve kuranı kerimi reddettiğinden yoldan çıkmaktadır.
bazı ilahiyatçılar cahilliğinden dolayı hz. isanın geleceğini kabul etmezler ve kuran-ı kerime ve hz. peygamberin (s.a.v) hadislerine karşı çıkmaktadır. yoksa bu tartışmaların faydası ve zararı diye bişey yoktur. |
|
10-09-2011, 15:28 | #6 |
Hz.isanın tekrar geleceğine dair ayet var mı ?
|
|
10-09-2011, 16:24 | #7 |
|
|
10-09-2011, 16:52 | #8 |
valla cübbeli ahmet hocanın delil olarak sunduğu zuhruf 61.ayetle ilgili farklı yorumlar var...
zaten asırlardan beri tartışılan bir konudur iki farklı görüş vardır bu konuda... cübbeli hoca ayet var diyor işin içinden çıkıyor... bu kadar alim,müfessir neden iki farklı yorum sundu öyle ise bu ayetin yorumunda... cübbeli hoca bize göre bu ayette bahsedilen hz.isadır ve bana itimat eden insanların bunu böyle anlamasını tavsiye ediyorum dese daha doğru bence... mustafa islamoğlu bazı büyük müfessirlerin,bu ayetin hz.isanın döneceğini söylediğini iddia etmenin zorlama bir yorum olacağını söylediğini anlatıyor tefsir dersinde... ayrıca bazı büyük alimlerinde bu ayette hz.isadan değil kuranı kerimden bahsettiğini söylüyor... MUstafa İslamoğlu hocada bu ayette Kuranı Kerimden bahsedildiğini söylemenin doğru olacağını söylüyor delillerini sunuyor ve bende öyle düşünüyorum... zaten 12000 peygamber hz.muhammedin ümmetinden olmak istedi ama sadece hz.isanın duası kabul oldu deyince kapadım videoyu |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|