AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-02-2009, 02:00   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart İbrahim Tatlıses mahkemeye gidiyor
"İbo Show" program ekibiyle yemek bir araya gelen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, programın bitişiyle ilgili yazı yazan köşe yazarları hakkında dava açtığını belirtti.

Seyrantepe'de bulunan Tatlıses Kebap'ta program ekibiyle akşam yemeğine katılan Tatlıses, İbo Show'un başka bir kanalda yayınlanıp yayınlanmayacağıyla ilgili olarak, "Program bitmiş olabilir. Bu her şeyin sonu değil. Her an her şey olabilir. Saz ekibim benimle çalışmaya devam ediyor. Diğer ekibimizde çalışan arkadaşların Tatlıses TV'de görevleri var" dedi.

Kaset çalışması nedeniyle daha önce de programı yapmamayı düşündüklerini vurgulayan Tatlıses, "Kaset çalışmalarım da şuan son aşamalara geldi. Sanırım 15 gün sonra çıkar. Kasette bir de Kürtçe parça var" diye konuştu.

Yıldız Tilbe ile ilgili programda yaşanan gelişmelere de değinen Tatlıses, " Bu konu ile ilgili bazı köşe yazarları yalan yanlış yazılar yazıyorlar. Çoğu programı bile izlememiş. Benim özür dilemem gerektiğini söylüyorlar. Oysa ben Türk halkından özür diledim. Bu durum da programı izlemediklerini gösteriyor. Bu şekilde hakarete varan 10-15 civarında yazara tazminat davası açtık" dedi.

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-02-2009, 05:03   #2
Kullanıcı Adı
nost@lji
Ben izledim haberlerde defalarca verdi internette binlerce yorumlandı tatlıses kesinlikle hatalıdır ve olaydan sonra verdiği demeçlerde tamamen kişinin özeliydi dava açacak biri varsa oda yıldız tilbedir hayranı değilim hiçbirinin fakat gereken budur bence.
nost@lji isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)