03-04-2012, 16:53 | #1 |
İbret alana bu fotoğraf çok şey anlatıyor!
Uploaded with ImageShack.us Siz Yeterki İsteyin ve Niyetlenin.. Bir ay önce Üsküdar Mihrimah Sultan Camiinde öğle namazında, yanımda 30 yaşlarında bir bayan namaz kılıyordu daha doğrusu kılmaya çalışıyordu. Şöyleki önünde bir kağıtta namazın nasıl kılındığı ve hangi surelerin okunması gerektiği yazıyordu secdeye gidip gelirken okuyordu. Namazdan sonra bayanla konuştum; ''Ailem bana İslami anlamda hiçbir şey öğretmedi öğrenmem içinde bir yere göndermedi.hep bir yanım eksik büyüdüm eksiğin ne olduğunu farkedemeden.okul iş derken gün geçtikçe sıkıntılarım artmaya başladı ve ne zaman bir caminin önünden geçsem içim değişik bir huzurla doluyordu.sonra bir gün camiye girdim bu kadar insan yapabiliyorsa bende öğrenip namaz kılabilirim diye düşündüm akabinde namaz kitapları aldım.ve birkaç haftadır namaz kılıyorum çok şükür." dedi. Evet Allah kalplere O'nu bulması için muhabbeti yerleştirmiştir.İnsan yaşadığı müddetçe o muhabbet sesini duyabilir ta ki tıkamadıysa dünya ile kulaklarını. Haber : Züleyha Yıldırım
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-04-2012, 17:00 | #2 |
maşaallah..sayıları artsın inşaallah..
|
|
03-04-2012, 17:40 | #3 |
فَمَنْ يُرِدْ اللَّهُ أَنْ يَهدِيَهُ يَشْرَحْ صَدْرَهُ لِلإسْلامِ وَمَنْ يُرِدْ أَنْ يُضِلَّهُ يَجْعَلْ صَدْرَهُ ضَيِّقًا حَرَجًا كَأَنَّمَا يَصَّعَّدُ فِي السَّمَاءِ "Allah kimi hidayete erdirmek isterse, onun kalbini İslâm'a açar. Kimi de dalâlete düşürmek isterse, onun da göğe yükseliyormuş gibi kalbini daraltır."
en'am125 |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|