11-04-2008, 12:22 | #1 |
İçim Acıdı
Gökyüzü alev alev.. İçim gibi yanıyor..Korları sıçrıyor etrafa!..Uzaklaş!... Yüreğime acı bulaşmiş,siliyorum siliyorum çıkaramıyorum... Hüzün çiçekleri şimdiden açmis,büyülü büyülü nazlanıyorlar!... İçim acıyor!... Durduramıyorum!... Uzaklaş yüreğimden, ne olursun... Acım sanada bulaşmasın... İşte,bak!...Tanık ol!...Gör!... Gidiyorum... Gideceğim derdim,inanmazdın... Yapamam sanırdın,bilirdin seni ne denli sevdiğimi... Gideceğim derdim,kizardin... Bırakmam,çıkar aklından derdin... Bak işte,gidiyorum... Ne adım kalacak geriye,nede benden bir hatıra!... Sakın beni bu satırlarda arama... Sorma!...Bilme!...Düşünme!... Her rüzgarlı havada yüzünü dön rüzgara... Her rüzgarda seni saracağım... Her yağan yagmurda,seni doya doya öpecegim... Kar yağacak!... Aç avuçlarını, avuçlarında eriyeceğim... Ve..hatırlarmısın "öldüreceğim" seni demiştin... İnanmamiştin... Bak işte "gittin"... Bense... alıntı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-04-2008, 12:59 | #2 |
Aç avuçlarını, avuçlarında eriyeceğim...
Ve..hatırlarmısın "öldüreceğim" seni demiştin... İnanmamiştin... Bak işte "gittin"... Bense... Çok güzeldi dostum yüreğine sağlık |
|
11-04-2008, 13:03 | #3 |
Okuyan gözlerine sağlık dostum
|
|
11-04-2008, 20:41 | #4 |
Aç avuçlarını, avuçlarında eriyeceğim...
Ve..hatırlarmısın "öldüreceğim" seni demiştin... İnanmamiştin... Bak işte "gittin"... Bense... paylaşım için teşekkürler(+) |
|
11-04-2008, 20:50 | #5 |
Gideceğim derdim,inanmazdın...
Yapamam sanırdın,bilirdin seni ne denli sevdiğimi... paylaşım için teşekkürler(+) |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|