AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 11-17-2007, 19:04   #1
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart içimize sindiremediklerimiz..............
İçime sindiremiyorum........

Ben bu yaşananları içime sindiremedim…

8 Türk askerinin esir alınmasını zaten içime sindiremedim.

Onları, esir alındıktan 15 gün sonra, üç DTPli vekilin gidip teslim almasını içime sindiremedim.

Teslim alırken Türk askerinin dirsek teması hizaya girip DTPlilerle kameraların önünde öpüşmesini içime sindiremedim.

Hele Türk askerinin 12 arkadaşını şehit eden PKK’nın kadın teröristleriyle güle oynaya vedalaşmasını hiç içime sindiremedim.

Bütün bunlar olurken orada bir de Öcalan’ın resmi olmasını içime sindiremedim.

Öcalan’a terörist diyemeyen üç DTPlinin ” Teslim aldığımız yeri bilmiyoruz” deyip, buna inanmamızı beklemesini içime sindiremedim.

Aptal yerine konmayı içime sindiremedim.

Bu vekillerin maaşının benim vergimle ödenmesini içime sindiremedim.

Orada “PKKlıları bulamıyoruz” diyen Irak hükümetinden bakanların olmasını içime sindiremedim.

PKKlıların, DTPlilerin ve Iraklı bakanların orada bir kağıda imza atmasını, o kağıtta ne yazdığını kimsenin bilmemesini içime sindiremedim.

Bu teslim alma şovunun PKK tarafından kare kare fotoğraflanıp gururla dünyaya servis edilmesini içime sindiremedim.

Askerlerin nedense “Başbakanın ABD’ye ifade verme gezisi” öncesi verilmesini içime sindiremedim.

ABD’ye hala stratejik ortak denilmesini içime sindiremedim.

Erdoğan’ın her fırsatta Bush’un ayağına gitmesini içime sindiremedim.

Hele hele askerlerin “alınması” değil de “verilmesini” hiç içime sindiremedim.

Türk askerine “milli müdafaya hıyanet” davası açılmasını, onlardan birinin bile hain olabilme ihtimalinin varlığını içime sindiremedim.

“Askerlerin kurtulmasına sevinemedim” diyen bakan Mehmet Ali Şahin’e hak vermeyi içime sindiremedim.

Bu rehin asker krizinden PKK’nın her anlamda karlı çıkmasını, Kandil Dağı’na gelen yabancı gazeteciler aracılığıyla resmen propaganda yapıp bir de sempati toplamasını içime sindiremedim.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bu kadar rezil olmasını içime sindiremedim.

Bu kadar utanmayı içime sindiremedim.

Ecevit’in birinci ölüm yıldönümünde onun en çok kullandığı laf olan “İçime sindiremedim”i kullanacak bu kadar çok şey olmasını da içime sindiremedim.

Ben terörü sıfırdan alıp bu kadar hortlatan bu hükümeti içime sindiremedim.

İçime sindiremedim!
Melike İlgün..

Öncelikle şunun farkında olmalıyız,Terör ülkemizde seneler öncesinden var ve biz kolay kolay bitirilecek bir meseleyle karşı karşıya değiliz..Bunun mesuliyetini Bu günki hükümete yüklemek saçmalıktır..bu tip yazıları gördükçe sadece gülüyorum,sanki milliyetçilik yapıyorlar gibi ortaya çıkıp yalan yanlış atıp tutuyorlar..atıp tutmaları vatan millet aşkından,ülkenin elden gitmesinden falan değil..tek sorunları tek dertleri var..iktidar..evet iktidara olan hazımsızlıkları yüzünden yaptıkları tek şey var..cüce politika üretmek,halkı kışkırtarak karalama kampanyası başlatmaktır..Çamur at izi kalsın mantığıyla yürütülen bu kirli kampanya tutmuyor..halkımızdanda destek bulamıyorlar..attıkları her iftira verdikleri her yalan haber Tekzip kararları ile bozuluveriyor smile.gif onlar adına ne yazık...Sataşacak bir konu arıyorlardı onuda buldular..Terör..sanki teröre bi onlar karşı,bi onlar tepkilide hükümet tepkili değil..tabii oturdukları yerden siyaset yapmak kolay geliyo..her sabah kalk uydur bir iki iftira sonrada kahraman gibi yayınlat..ohhh bu günde hükümeti alt ettik köşeye sıkıştırdık bu ayki maaşımızıda hakettik,diye övünüyorlar birde Yahu bırakın artık,siz bu işin ehlimisiniz..niye seçti onca insan bu hükümeti..demek ki beklentileri var,güveniyorlar..demek ki 4,5 yılda yaptıkları halkı tatmin etmiş..ama yok olmaz..sizi tatmin etmemiş tabi...
Tutturmuşsunuz Erdoğan bushun ayağına gitti diye...haftalardır aynı nakarat..''ERDOĞAN BUSHUN ÖNÜNDE PENÇE DİVAN SELAM DURDU''' ama sayın başbakanım ERDOĞANla beraber giden paşaları generalleri görmediniz..yada görmezden geldiniz...Körmüydünüz de göremediniz koskoca generalleri... görmezsiniz tabi..çünki dediğim gibi sizin hedefiniz iktidar..hazmedemiyorsunuz..doğaldır sözüm yok oda bi hastalık neticede..hazımsızlık o kadar ki terörü yeniden hortlatanlar olarak nitelendiriyorlar hükümeti..başka işleri yok dediğim gibi..sadece hükümeti halkın gözünden düşürmek(ki her zaman söylüyorum asla muvaffak olamayacaklar..) 2 hafta kadar önce çıktı sayın başbakan,medyadan rica ediyoruz,terör çoğunluklu yayınlar yapılmasın,halkı gereksiz yere paniğe sokmayın,doğru değil onlar daha çok seviniyorlar diye konuştu konuştu.......ertesi gün bütün anti hükümetçiler ''Erdoğan medya özgürlüğüne karşı çıkıyor,gerçekleri halktan saklıyor,halkından kaçan başbakan olur mu korktuğu için sansür istiyor vs vs diye diye adamı akıllarınca alt ettiler... sonra dün Paşamız çıktı,gereksiz terör yayınları ve propagandaları sansürlenmeli,bu durum fırsatçıları sevindiriyor diyerek,resmen başbakana destek verdi...Alın size vatan hainliği,halk korkusu..hadi sıkıyorsa paşayada hain diyin bakim..hadi onada sövün... ya_pa_maz_sı_nız... öyle ya paşayıda karşınıza alırsanız vay halinize...

**BENİMDE İÇİME SİNDİREMEDİKLERİM VAR DİNLEYİN:
_asıl görevinin haber yapmak halkı bilgilendirmek olduğunu unutup yorum yapanları içime sindiremiyorum,
_yalan yanlış haberlerle sunumlarla halkımı kandırmaya çalışan zavallıları içime sindiremiyorum,
_ülkemizde nice sorunlar varken hergün terör belasını yeniden gündeme taşıyanları,şehitlerin üzerinden rating elde etmeye çalışanları içime sindiremiyorum,
_hepimizin komutanı cumhurbaşkanımızı bebek katiliyle aynı kefeye koyanları(leman dergisi) içime sindiremiyorum,
_doğan medyası yazarlarının sanki başka konu yokmuş gibi hergün hükümeti hedef alıcı yazılar yazmasını içime sindiremiyorum,
_dağ başında öğretmenlik yapmayı içine sindiremeyenleri içime sindiremiyorum,
_pakonun babası andreanın kocası bekir coşkunu içime sindiremiyorum,
_ baş örtülülere potansiyel cumhuriyet düşmanı gözüyle bakan,Atatürkümüzün eşinin,bacısının anasınında karaçarşaflı olduklarını unutanları içime sindiremiyorum,
_ortaokul çağındaki genç öğrencilere cinsel içerikli bedava kitap dağıtan,sonrada okuma sevgisi aşılamak için dağıttık diye kendini savunan türkan saylan adlı şahsiyeti içime sindiremiyorum,
_geçmişteki hiç bir hükümetin başaramadığı yüzdelerle ekonomiyi,ülkeyi eğitimi geliştiren hükümete nankörlük edenleri içime sindiremiyorum...
_Hükümetimizin yaptığı icraatlere hayalleri bile yetişmeyenlerin iftiralarını içime sindiremiyorum..
Ben bu ülkede bir çok şeyi içime sindiremiyorum...içimize sindiremeyeceklerimiz çok fazla..saysam burdan köylere yol olur siz daha neyi sindiremiyorsunuz beeeeeeee...........
**HERŞEY ORTADA..ASİLLER İDARE EDER,ACİZLER ŞİKAYET EDER,BASİTLER İSE İFTİRA EDERLER....yeter artık basitleşmeyin.....bu halk artık sizi Tınlamıyor bile....bakın tınn tınn tınn................ :-\

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)