08-12-2011, 20:20 | #1 |
İETT şoförü sağa çekip ezan okumuş!
Ramazan gündemi olan İETT'de şortlu kıza dayak iddialarını iki koldan tartışılırken Cumhuriyet yazarı Bekir Coşkun, nereden baksan asparagas denilecek bir iddia attı Cumhuriyet yazarı Bekir Coşkun, şortlu kıza İETT'de dayak atıldığına dair iddiaları konu edindiği yazısında, bir İETT şoförünün seyir esnasında otobüsü sağa çekip yolculara dönerek ezan okuduğunu iler sürdü. Coşkun, Bir okurundan gelen ve neresinden baksan asparagas görünen hadiseyi şöyle aktardı: "Üç aylar başladığında bir okurum notunda “Otobüsün hafif sakallı şoförü saatine baktı ve sağa çekip durdu” diyordu... Yolcular arıza mı var diye tam bakarken... Şoför yerinden kalkıp yolculara döndü, elini kulağına koydu, gözlerini kapattı “Allahuu ekber...” diye başladı... Ezan okuyor... Demek ki saatine baktı, ezan vakti... Yolcular ne yapsınlar, dinlediler, sonra yola devam edildi... (.......)Demek ki müezzini otobüs şoförü yapmışlar... İyi ki bastırıp umreye götürmedi yolcuları..." Haber7
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-12-2011, 20:22 | #2 | |
Alıntı:
ula arkadaş aklı başında kemalist yoktur az rakı vardır ya kesin çok kaçırmış yine kafaya bak hatta o paraları toplayan çocukta kamet getirmiş -kametle şakirt :D |
||
08-12-2011, 20:42 | #3 | |
Alıntı:
İETT 'de cemaat tarafından ele geçirilmiş şakirtler fink atıyor... |
||
08-12-2011, 21:35 | #4 |
Ohaa çüşş deve
|
|
08-12-2011, 21:50 | #5 |
Asparagas haber yaptı denmez buna adam gibi haber yapsınlar AGD diye neden yazmıyorlar ne biçim gazeteci bunlar ?
|
|
08-12-2011, 21:52 | #6 |
Sallanır da bu kadar mı atılır BEKİR?
Adam ezan okumadan önce boy abdesti de almış mı? Bir de kendini uyanık sanıyor,okuyucum yazdı diyor. Okuyucun sana gece fantazilerini yazsa onu da mı yazacaksın Beyin iyi şeydir azıcık onu kullan.Son kullanma tarihi dolmadan |
|
08-13-2011, 00:29 | #7 |
la iett bu siralar cok moda oldu yok sort giyeni dövmeler, yok öpüseni dövmeler, yok ezan okumalar, namaz kilmalar..
herkes haddini bilsin iett te laikdir, laik kalacak! |
|
08-13-2011, 00:31 | #8 |
Ben şimdi Bekir'e bir okuyucu maili atıyorum
"İETT şöfürü otobüsü kıbleye çevirip ihrama girdi." Yarın köşesinde bekliyorum |
|
08-13-2011, 01:18 | #9 |
bu arada bu konuyu okuyan 10 misafiri merak ettim
|
|
08-13-2011, 04:10 | #10 | |
Alıntı:
Laikliğin teminatı, terakkinin lokomotifi ve medeniyetin otobüsü olan IETT'yi şeriatçı bir yer haline getirmeye çalışıyor olabilirler arkadaşlar. Durum çok vahim:-) Bazı şöförler de Besmele çekiyorlarmış diye duydum. Bizim apartman görevlisinin kuzeninin arkadaşı rivayet etmiş. Durum çok ciddi olabilir. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|